Residentiële VoIP Service Providers vergelijken

Residentiële VoIP Service Providers vergelijken


De eigenaars van de computer met internettoegang in hun huizen kunt residentiële VoIP telefoonservice. VoIP maakt gebruik van internettechnologie om te telefoneren zonder een traditionele telefoon vaste lijn. Gebruikers van VoIP technologie vindt vaak goedkope aanbiedingen in vergelijking met traditionele telefoondiensten. Zoals bij ieder product, moeten gebruikers de relatieve voordelen van residentiële VoIP serviceproviders vergelijken bij het maken van een aankoop beslissing. Zij kunnen vervolgens elke telefoon bellen vanuit huis met alleen een computer en internettoegang.

Instructies

1

Maak een lijst van de belangrijkste functies die u zou willen hebben met uw residentiële VoIP-dienst. Veel diensten vergoeding een plat maandelijks of jaarlijks voor lokale en landelijke lange afstand. Je moet kijken voor een dienst die een vergoeding biedt als u van plan bent om vaak je service gebruiken op een dagelijkse basis. Andere functies kunt u audio-messagerie omvatten, call waiting, beller-ID en drieweg roeping. Je moet een VoIP-dienst waarmee internationale bellen als je wilt om internationale gesprekken. Kijk naar de Voip-catalogus "Voip-Services Provider" sectie voor een overzicht van extra VoIP functies (zie verwijzingen).

2

De NextAdvisor-website gebruiken om VoIP prijzen van grote dienstverleners (zie verwijzingen) te vergelijken. Sommige pakketten nu ook wisselende hoeveelheden van internationale roeping als onderdeel van een vast maandelijks bedrag. U kunt ook het lezen van reviews van deze diensten. Bezoek de individuele websites voor meer informatie. Veel providers bieden zowel residentiële VoIP en zakelijke dienstverlening. Zorg ervoor dat u op de websites van de provider voor nauwkeurige informatie over de residentiële diensten. Ervoor zorgen dat elke service u overwegen aanbiedingen internationaal bellen naar de landen die u wilt bellen en alle functies gewenste. Beschikbaarheid varieert van aan planning.

3

Via de website van vergelijk-VoIP-tarieven vergelijken VoIP internationale tarieven van andere aanbieders (zie verwijzingen). Selecteer het land dat u roepen willen zou om de tarieven te bekijken voor elke provider. Mogelijk moet u een van deze providers gebruiken als een grote provider geen service aan uw gewenste land biedt. Vinden van meer bedrijven die internationale tarieven op de website van vergelijk VoIP Provider tarieven aanbieden (Zie Resource). Klik op een land om te vergelijken van de internationale tarieven. Klik op de VoIP provider website links om ervoor te zorgen dat een provider uw andere vereiste functies heeft.

4

Gebruik de Voip-catalogus "Voip-Services Provider" links naar het vinden van andere VoIP-aanbieders die bieden functies die u wilt gebruiken (Zie de referenties). Hier ziet u een map van VoIP serviceproviders die een functie bieden wanneer u op de links klikt. Klik op de naam van het bedrijf om te vinden de website voor die service. Controleer op de website van de leverancier om meer over de residentiële diensten van dat bedrijf.

5

Vergelijk alle plannen die uw gewenste functies te kiezen voor een provider hebben. In sommige gevallen kan u geld besparen door het selecteren van een provider met een vast maandelijks bedrag en een andere provider alleen voor bepaalde internationale gesprekken.

Tips & waarschuwingen

  • Neem altijd contact op met de dienstverlener over alle verborgen kosten. Bedrijven overstag vaak op installatielasten of toeslagen nadat u hebben afgesproken om te bestellen. U moet overwegen alle toeslagen eerst voordat het maken van een definitieve beslissing op een VoIP-dienst.