Quicken Basishandleiding

Vaak mensen kopen Quicken met de bedoeling met behulp van al zijn veelzijdige tools, maar eindigen met het gebruik het als slechts een elektronisch chequeboek. Er is niets mis mee, maar Quicken doet zo veel meer en is een tijdbesparende tool. Quicken zorgt voor nauwkeurige budgettering, waarin gebruikers zijn precies hoe hun geld wordt besteed. Na goede eerste instellen, kan Quicken geven de gebruikersinformatie om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.

Voordat u begint

Voordat u begint met het gebruiken van Quicken, gereserveerd de tijd om te zetten van de nodige financiële gegevens. Voor het instellen van de software zodat het beste voor jou werkt, is een minimum van vier uur nodig. In de wereld van vandaag bezig, dat lijkt een groot stuk van de tijd, maar in het einde zal het toestaan een soepele overgang van het gebruik van een normaal papier chequeboek systeem met behulp van Quicken om zijn volledige potentieel.

Online te gaan

Verzamel alle van uw financiële documenten, hetzij uit fysieke bestanden of downloads van financiële websites die u gebruikt. De meeste banken en financiële instellingen toestaan online toegang. Als u niet online nog bent, kan dit de tijd snel aanmelden bij uw bank online systeem worden. Dit zal ook kunt gebruiken Quicken voor downloads en uw financiële taken aanzienlijk zal stroomlijnen.

Verzamelen en invoeren van gegevens

De documenten die u hebt verzameld moeten bevatten: controle, besparingen, creditcards, leningen van een soort met inbegrip van een hypotheek, en de verklaringen van de investeringen. Al deze financiële informatie zal worden opgeslagen in één plaats en zal u helpen nauwkeurig berekenen en plannen in Quicken. De software geeft u de tools om te krijgen van de schuld, plan voor een vakantie, kopen een nieuwe auto of thuis herstellen. Zodra u al deze informatie, beginnen de gegevens aan Quicken toevoegen via het tabblad instellen, klikt u op de ADD ACCOUNT knop. Een functie die u kunt onmiddellijk ingesteld in Quicken is het schema rekeningen en deposito's. De herinneringen helpen met tijdige betaling van facturen, waardoor late vergoedingen en sancties zal.

Quicken Categorieën

Quicken maakt gebruik van categorieën zodat u weet waar uw geld vandaan komt en hoe het wordt uitgegeven. Neem een kijkje op de standaardcategorieën, ga naar het menu bankieren, klik op de CATEGORIELIJST en beslissen als u wilt toevoegen, bewerken of verwijderen van sommige van de categorieën. Allermeest naar de categorieën komen overeen met de regelitems in belasting vormen. Dit maakt fiscale tijd zeer eenvoudig, vooral wanneer u van Quicken in combinatie met TurboTax gebruikmaakt. Zelfs als u niet TurboTax, zult u kunnen verslagen die zal invullen van uw belastingformulieren gemakkelijker op te stellen.

Rapporten

Wat maakt al het harde werk de moeite waard is wanneer u Quicken rapporten gebruiken om erachter te komen wat uw cash flow is of als je op doel met uw budget. Ga naar het menu rapporten, en klik op rapporten en grafiek CENTER. Dit geeft u elk gebied en de rapporten beschikbaar. U kunt deze zelfs voor uw specifieke behoeften aanpassen.

Vergeet niet om back-up

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is back-up. Je moet doen het vaak, wordt ten minste elke tijd nieuwe informatie toegevoegd aan Quicken. Quicken wordt u meestal gevraagd. Niet omheen. Maak uw back-up systeem procedure en stok aan het. Ga naar FILE menu en klik op back-up, om te verzekeren dat al uw gegevens wordt opgeslagen, moet u opslaan op een externe harde schijf. U wilt niet te verliezen uw financiële gegevens als uw harde schijf crasht.