QuickBooks laden duurt lang

QuickBooks automatiseert vele complexe boekhoudkundige taken. Wanneer het goed onderhouden is, bespaart de software u tijd facturatie klanten, verwerking loonadministratie of het beheer van uw voorraad. Naarmate de jaren voorbij en uw bedrijf, verouderde klantenlijsten, verleden transacties groeit, kunnen verouderde hardware en oude accounts ernstig belemmeren de snelheid van uw software. Lopende onderhoudstaken, upgraden van uw systeem, en tot vaststelling van de transacties en de lijst fouten kunnen uw software in topconditie houden terwijl uw bedrijf blijft groeien.

Computervereisten

QuickBooks vereist een matige hoeveelheid computer verwerkingskracht om alle handmatige en geautomatiseerde taken goed worden uitgevoerd. Een willekeurig aantal kwesties kon verhinderen QuickBooks optimaal uitgevoerd. Start QuickBooks en gebruik van de Windows Resource Monitor om te controleren de hoeveelheid beschikbare systeem-RAM in de tab Memory.

Upgraden van uw computer en installeer meer RAM-geheugen als de bronmonitor een gebrek aan vrij geheugen toont. De schijf-sectie gebruiken om te controleren uw beschikbare vrije ruimte op uw harde schijf, en oude bestanden te verwijderen of een grotere harde schijf krijgen als u extra ruimte nodig. QuickBooks beveelt minimaal 1GB systeemgeheugen, maar minimaal 4GB te installeren kunt u de snelheid van uw systeem aanzienlijk verbeteren.

Herstel van gegevens schade

Schade aan de QuickBooks-bestandssysteem kan negatieve invloed hebben op prestaties. Een stroomstoring, slechte sectoren op een schijf of het onjuist afsluiten van de software kunnen allemaal leiden tot beschadiging. Het controleren of gegevens hulpprogramma diagnoses kwesties binnen de installatie door het detecteren van schade aan uw lijst en transactie gegevens. Voordat u het hulpprogramma uitvoert, sluit en herstart QuickBooks. Selecteer vervolgens het menu "Bestand", klik op "Hulpprogramma's" en selecteer "Gegevens controleren." Als QuickBooks schade aan uw systeem vindt, toegang tot de sectie "Hulpprogramma's" opnieuw en kies "Herstel gegevens."

Netwerk instellen

Met behulp van een draadloos netwerk verbinden met uw QuickBooks-bedrijfsbestand biedt een zekere mate van gemak, maar het kan ook het verminderen van de toegangssnelheid van uw gegevens. Met behulp van een Gigabit netwerk kaart en ondersteunde router hardware kan meer verhogen de overdrachtssnelheid van gegevens en het verbeteren van de prestaties van uw systeem.

Transactielogbestand

Het transactielogbestand gebruikt voor het bijhouden van transacties aangegaan QuickBooks kan sterk vertragen uw systeem naarmate de bestandsgrootte toeneemt. Unidirectioneel om prestaties te verbeteren gaat om het creëren van een nieuwe QuickBooks back-up. De back-up wordt hersteld het transactielogbestand zoals nieuwe transacties worden vastgelegd in het back-upbestand, waardoor de systeemprestaties.

Prestatieverbeteringen

Na verloop van tijd QuickBooks bestanden krijgen gefragmenteerd en het systeem meer tijd nodig hebben om te zoeken en het verzamelen van de benodigde bestanden voor uw computer. Maken en terugzetten van het bedrijfsbestand vermindert de defragmentatie en prestaties verbeteren. Selecteer het menu "File" en kies "Kopie maken" om een draagbare bestand te maken. Na het opslaan van het bestand naar uw desktop, klik op het menu "Bestand" en selecteer "Open of herstellen Company." Kies het bestand dat u hebt gemaakt en volg de aanwijzingen om uw bedrijf-dossier te herstellen. Zodra voltooid, voer het Schijfdefragmentatie van Windows-programma om te defragmenteren van uw systeem.

Condenseren gegevens Utility

Als een laatste redmiddel, kunt u uw gegevensbestand te verhogen de prestaties van uw systeem condenseren. U kunt de versmallen gegevensbewerking niet ongedaan maken, en je kan verliezen enkele waardevolle gegevens over uw transacties. Overwegen te wachten voor het fiscale jaar te beëindigen (nadat u uw belastingen bestand) om het hulpprogramma te voeren. Het hulpprogramma verwijdert ongebruikte klanten, geeft een overzicht van transacties en vermindert de totale bestandsgrootte. Met het hulpprogramma kan basis rapporten onjuist, oorzaak aangepaste klassen die u hebt toegevoegd aan transacties verwijderd van uw contant geld te maken, maken van de sales tax wordt onjuist worden weergegeven, en verwijder uw controlespoor. Speciale aandacht besteden aan de opties in de wizard gegevens up condenseren, en ervoor te zorgen dat u alleen de opties selecteren die zinvol zijn voor uw bedrijf.

Disclaimer

Informatie in dit artikel geldt voor QuickBooks 2013. Iets of aanzienlijk kan variëren met andere versies of producten.