Projector instructies voor de vervanging van de Lamp

Projectoren in directiekamers en auditoria helpen mensen nieuwe ideeën uit te drukken, worden problemen uitgelegd en verkoop te maken. Projectoren zijn ook gevonden in huis theaters.

Projector lampen zijn wat duurder, maar met de juiste behandeling en onderhoud van een projector, levensduur van de lamp is meestal 2.000 tot 3.000 uren.

Instructies

Instructies

1

De projector uitschakelen. Wacht een volle minuut. Haal de projector. Laat het afkoelen voor minstens een uur voordat u aan de slag met de lamp te vervangen. Plaats handdoek op een vlakke ondergrond. Flipover projector, haar top zachtjes op de handdoek te brengen.

2

Lamp hoes schroef los met een schroevendraaier. Schroef kan worden losgemaakt, maar niet verwijderd. (Dit kan variëren met sommige projectoren.) Verwijder de kap van de lamp. De twee lamp module schroeven los. Ze kunnen ook worden losgemaakt, maar niet verwijderd.

3

Verwijder de oude Lampmodule door te trekken op zijn handvat of grip.

4

Voeg nieuwe Lampmodule. Het zal glijden eenvoudig in het stopcontact. Draai de schroeven van de module twee lamp.

5

Opnieuw koppelen de lamp cover en draai de schroef vast.

6

De projector omgedraaid. Steek de stekker in een overspanningsbeveiliging aangesloten op een werkend stopcontact. Zorg ervoor dat de projector is goed geventileerd.

7

Schakel de projector en gebruik het menu om de lamp uur teller op nul instellen.

Tips & waarschuwingen

  • Houd een extra Lampmodule met de projector. Een Lampmodule bestaat uit de lamp en de kooi die rondom de bol.
  • Het luchtfilter wijzigen wanneer u de projectorlamp vervangt.
  • Lamp zal worden extreem hete---te warm om te raken---onmiddellijk na de projector is uitgeschakeld.
  • Raak nooit de bol met uw vingers. Olie uit je handen vermindert lamp leven. Als contact met de lamp nodig is, gebruik een schone, pluisvrije doek of handschoenen dragen.