Programma's verwijderen uit het systeemvak op Windows 8De Windows-8 systeemvak--ook wel het systeemvak genoemd--geeft u een telling van de toepassingen die momenteel worden uitgevoerd op uw computer, zelfs degenen zonder actieve zichtbare vensters. Uw anti-virus, messaging toepassing, en muziekspeler zijn slechts een paar voorbeelden van programma's die in het systeemvak opduiken kunnen. Als dit gebied van uw besturingssysteem overdreven volgestopt is, helpen kunt u aanpassen wanneer en als toepassingen tot Toon bestrijden van de ruimte.

Instructies

1

Klik op het driehoekje op de taakbalk om het volledige gebied van het bericht weer te geven. In dit gebied ziet u alle toepassingen en services met een actieve kennisgeving pictogram, zoals uw anti-virus, netwerkstatus of muziekspeler.

2

Klik op "Aanpassen." Dit opent het menu van de pictogrammen in het systeemvak in Windows 8. Alle toepassingen met de optie voor meldingen weergeven verschijnt in dit menu.

3

Blader door de lijst met toepassingen. Klik op het drop-down menu en selecteer "Hide pictogram en meldingen" op elke toepassing die u niet langer wenst te zien in de system tray.

4

Klik op "OK" om uw veranderingen te bewaren. Elk pictogram dat u hebt uitgeschakeld zal onmiddellijk verdwijnen uit uw verkondiging zone.

Tips & waarschuwingen

  • Pictogrammen in het systeemvak uitschakelen, wordt het programma niet uitgeschakeld. Als u systeem vertraging als gevolg van te veel toepassingen die worden uitgevoerd of teveel opstartitems ondervindt, moet u instellingen in de sectie opstarten de Task Manager te wijzigen of de gewraakte programma's handmatig te verwijderen.
  • Pictogrammen op "Alleen laten zien kennisgevingen" instellen worden gewist ruimte in uw systeemvak, maar nog steeds kan toepassingen u attent maken op nieuwe updates of essentiĆ«le informatie.
  • Windows bevat een selectie van taskbar pictogrammen bekend als "Systeempictogrammen." Deze pictogrammen zijn de standaard Windows-functies zoals de klok, uw stroominstellingen, controle van het volume van de computer en uw huidige netwerkstatus. U kunt inschakelen of uitschakelen door te klikken op de optie "Turn systeem Icons On of Off" in het venster van de pictogrammen in het systeemvak.
  • Te klikken op "Herstellen standaard pictogram gedrag" uw verkondiging zone Windows 8 worden oorspronkelijke instellingen hersteld.
  • Periodiek opnieuw uw instellingen voor meldingen gebied om te houden van uw Windows-ervaring schoon en georganiseerd. Nieuwe toepassingen kunnen aanvullende kennisgeving pictogrammen invoeren.
  • Het Windows-systeemvak is een waardevolle bron van informatie. Zorgvuldig overwegen de opties die u hebt verwijderd, als de updates voor uw toepassing anti-virus, malware protection suite, en andere toepassingen kunt houden van uw systeem en veilig.
  • Het systeemvak is niet een nauwkeurige weergave van alles die op uw PC. Toegankelijk taak zetbaas (Ctrl + Shift + Esc) dat een gedetailleerde lijst van lopende processen en diensten.