Programma's te kopiëren van een DVD-film

Programma's te kopiëren van een DVD-film


Er zijn gegronde redenen te willen maken van een kopie van een DVD die u bezit. Een dergelijke reden is om een back-up van een schijf omdat zo gemakkelijk krassen op een DVD kan gebeuren. Kopiëren van DVD's kan echter moeilijk, tenzij u beschikt over de juiste software.

Kopieerbeveiliging

Als u probeert een backup van uw winkel koopt DVD te maken, tegenkomen kunt u de fout van een kopieerbeveiliging. Als u rond deze fout, moet u het programma, DVD43. Dit programma laat je de auteursrechtelijke bescherming te omzeilen als de schijf het heeft. DVD43 is een programma gemaakt voor het decoderen van de auteursrechtelijke bescherming en draait op de achtergrond. Zie de koppeling in de sectie Resources wilt weten meer informatie over dit gratis programma en hoe om het te downloaden.

Schijf kopiëren

U kunt een DVD kopiëren zodra de kopieerbeveiliging is verwijderd unidirectioneel is door het doen van een optie van de schijf kopiëren. Deze optie is beschikbaar in programma's zoals Nero, Roxio en de kopie-programma in Windows. De disc-programma kopiëren maakt een exact duplicaat van de inhoud van de DVD, zodat alles op de DVD zal hetzelfde op uw exemplaar. Dit is een zeer gemakkelijke optie te gebruiken, en werkt goed.

DVD kopie programma 's

Er zijn ook programma's die zijn ontworpen voor het kopiëren van DVD's die zo goed zal werken, maar zijn lichtjes ingewikkelder. In tegenstelling tot de optie schijf kopiëren kunnen deze programma's toevoegen en aftrekken van delen van de bron-DVD zoals de extra functies enz. Deze programma's ook kunnen u de grootte wijzigen van what's gonna worden gekopieerd. Bijvoorbeeld, als u een DVD die is 8 Gigabyte heeft zal deze programma's u laten krimpen wat tot 4 gigabytes past niet op een standaard schijf zal worden gekopieerd. Sommige van de meer populaire programma's zijn Clone DVD, DVD-Cloner en DVD Wizard Pro. Meer informatie over deze soorten programma's kan worden gevonden in de sectie bronnen.