Profs & tegens van het gebruik van bloggen in de klas

Profs & tegens van het gebruik van bloggen in de klas


Bloggen is een manier van het creëren van uw eigen online dagboek uw mening met anderen te delen. Veel college en high school klaslokalen integreren blogs om engage studenten en het toevoegen van een mate van Internet interactie tussen klasgenoten. Voordat u een bloggen-toewijzing toevoegen aan uw klas syllabus, overwegen de voors en tegens van het gebruik van dit soort platform.

Stimuleren van lezen en schrijven

Bloggen in de klas kan gaan terughoudend lezers en schrijvers, volgens McGraw-Hill's onderwijs vandaag website. Studenten die meer tijd aan Myspace, besteden dan ze lezing romans doen kunnen besteden meer tijd lezen van toewijzingen en schrijven over hen in een blog-formaat. Terwijl de meeste studenten hoeft niet extra aanmoediging, kunnen worstelen van Midden - en middelbare school studenten profiteren van klasse-gerichte bloggen. Als uw studenten nog steeds spellen leren zijn, probeer het uitschakelen van de automatische spellingcontrole software om te stimuleren hen om hun eigen spelling te controleren.

Moeilijk te rang

Terwijl normen van sortering hebben al tientallen jaren voor scripties, pop quizzen en andere opdrachten bestaan, moeten de leerkrachten hun eigen rubriek voor het sorteren van blog werk maken. De kroniek van hoger onderwijs concludeert dat sortering keuzes variëren van sortering alleen de top posts zoals gekozen door de student, of sorteren van elk bericht afzonderlijk. Leraren kunnen vinden dat hun indeling rubriek niet halverwege een semester doorloopt, die ofwel vereisen een re-kalibratie of het bloggen project helemaal daalt. Volg de voorbeelden van andere leerkrachten in soortgelijke klasse milieus bij het ontwikkelen van een nieuwe indeling rubriek om tijd te besparen.

Boeiende discussie van de Student

Studenten die zijn te stil of verlegen om te spreken tijdens klasse discussies kunnen openen in de commentarensectie van een klasse-blog. De docenten gebruik van blogs in de klas verslag grote posten voor het schrijven van de toewijzingen die zijn van een hogere kwaliteit dan de scripties die de moeite waard meer van de totale rang, volgens de geesteswetenschappen, Kunsten, wetenschappen en technologie geavanceerde samenwerkingstools. Elke student eigen blog te geven kan ze vrij en openlijk schrijven zonder vrees voor verlegenheid tijdens een bespreking van aangezicht tot aangezicht klasse.

Extra tijd

Opzetten, onderhouden en sortering van blogs kost veel extra tijd. Proberen om een blog-project toevoegen aan uw klasse zonder overweldigend je lesrooster, het neerzetten van andere huiswerk of schrijven projecten van de syllabus. Veel van de regelmatige graded toewijzingen in een Engels klasse kunnen worden geschreven en ingediend door middel van bloggen. Probeer ook opzetten van een blog die studenten hebben de mogelijkheid om te verzenden in plaats van de talrijke persoonlijke blogs.