Procedure voor het verzenden van een naam wijzigen Token als een Gift op IMVU

Procedure voor het verzenden van een naam wijzigen Token als een Gift op IMVU


Presenteren zichzelf als's werelds première 3D Avatar Chat, IMVU krachtig gebleven sinds begin 2004, ondanks de concurrenten zoals Gaia Online. Gericht op tieners en zelfs volwassenen, zijn er een scala aan opties voor uw avatar en werelden om te chatten. Echter, na zo'n lange tijd op de markt is het waarschijnlijk dat sommige vroege adopters vindt hun smaken in naam veranderen na verloop van tijd. U kan zelfs kunnen vinden jezelf willen geven een vriend de gave van hun naam te wijzigen van een bijzondere zanger die mogelijk zijn gedaald uit de gunst. Het verzenden van een naam verandering token als een geschenk is eenvoudig en kost niet meer moeite dan het kopen van een voor jezelf.

Instructies

1

Inloggen op uw account IMVU eerst, zorg ervoor dat het is de account die u gebruiken wilt voor de aankoop van de naam verandering token van.

2

Klik op "Credits" naast uw naam in de linkerbovenhoek van het scherm. Het kan zeggen "0 Credits" of nochtans vele kredieten momenteel op uw account.

3

Klik op 'Meer Upgrades' in het vak centrum waar het plus-teken is. Dit zal drop-down en onthullen meer rekening upgrades die u kunt kopen.

4

Schakel het selectievakje naast "Krijgen een nieuwe naam" om te kiezen voor de aankoop de naam verandering token.

5

Klik op de betalingsoptie van uw keuze naar rechts (Credit Card, PayPal of een van de andere opties die IMVU onder "Meer opties accepteert").

6

Klik op "Make it een kadootje?" onder de betalingsoptie en typ de naam van de huidige Avatar van de persoon die u de gift aan in het vak dat hieronder verschijnt geven.

7

Selecteer "Checkout" en blijven uw aankoop zoals u normaal. Wanneer u klaar bent, zal de naam verandering token worden verzonden naar de persoon wiens Avatar-naam die u hebt getypt in.