Problemen oplossen met Windows Extern bureaublad

Problemen oplossen met Windows Extern bureaublad


De Vensters 7 werkend systeem bevat een functie genaamd Extern bureaublad, waarmee PC-gebruikers toegang krijgen tot andere computers via een internetverbinding. Tijdens een sessie van extern bureaublad heeft de gebruiker volledige controle over de externe computer bestanden en programma's. U kan problemen ondervinden wanneer zij proberen om te beginnen met een verbinding met extern bureaublad en wellicht te doen sommige oplossen als gevolg.

Instructies

1

Zorg ervoor dat beide computers die betrokken zijn bij de sessie van extern bureaublad zijn verbonden met het Internet. Als een van de systemen wordt verbroken, wordt de sessie niet gestart.

2

Open het menu "Start" op de computer die je probeert te toegang op afstand, met de rechtermuisknop op "Computer" en kies "Eigenschappen."

3

Klik op de "Remote settings" link aan de linkerkant van het venster.

4

Klik op het keuzerondje met de naam "Verbindingen met computers met alle versies van extern bureaublad toestaan." Klik vervolgens op 'OK' of 'Toepassen' om extern bureaublad inschakelen voor de computer.

5

Open het "Start"-menu weer en klik op "Control Panel".

6

Klik op "Windows Firewall" en klik op de koppeling "Een programma of functie via Windows Firewall toestaan" aan de linkerzijde van het venster.

7

Druk op de "Wisseling zetting" knop en ga uw administratief wachtwoord.

8

Plaats een vinkje voor de 'Remote Desktop' in de lijst met services en klik op 'OK'. Dit zal ervoor zorgen dat de firewall op uw computer doet niet takel verbindingen met externe bureaubladen.