Problemen oplossen met een USB harde schijf

USB-drives bieden een draagbare methode voor het opslaan en benaderen van gegevens vanaf uw computer extern. USB-drives kunnen vereisen een stroombron of kunnen trekken macht van uw USB-poort. Het is nuttig om te weten hoe te diagnosticeren en repareren van gemeenschappelijke USB-station problemen, met inbegrip van niet-functionele USB-poorten, harde schijven niet-functionerende en verouderde stuurprogramma's. Microsoft biedt ook een gratis online tool van Fix-it om te herkennen en oplossen van problemen met uw USB-apparaten.

Instructies

1

Sluit uw USB harde schijf, hetzij door inpluggen in een netsnoer of via een powered USB-kabel. Stations die gebruik maken van aangedreven USB niet functioneren met alle USB-kabels, dus zorg ervoor dat uw harde schijf-LED brandt, die aangeeft dat u de macht hebben.

2

Sluit de externe harde schijf op meerdere poorten, totdat uw computer geeft aan dat het apparaat is erkend en klaar. Sommige USB-poorten wellicht niet compatibel is met plug-and-play functionaliteit, zodat u kan nodig zijn voor het testen van verschillende poorten, totdat je er een vinden die werkt.

3

Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel", "Hardware en geluid" en "Apparaatbeheer". Klik op de pijl naast "USB Serial Bus-controllers" uit te breiden die boom en noteer eventuele problematische apparaten aangeduid met een geel uitroepteken. Klik met de rechtermuisknop op het USB-apparaat, en kies "Update Driver Software..." huidige stuurprogramma's voor uw apparaat te installeren. Afwisselend, klik op "Eigenschappen" en vervolgens "Vorig stuurprogramma" van het tabblad stuurprogramma terug te keren naar het meest recente stuurprogramma van de werken.

4

Microsofts Fix-it hulpprogramma uitvoeren om te diagnosticeren en andere problemen op te lossen.

Tips & waarschuwingen

  • Maak onder geen beding open uw externe harde schijf.