Problemen oplossen met een Office Word-Cursor

Microsoft Word is één van de populairste tekstverwerkingsprogramma's in de wereld, en veel gebruikers liefde het feit dat het zo gemakkelijk te gebruiken. Desondanks is het belangrijk voor de gebruikers om te leren van het oplossen van gemeenschappelijke problemen, met inbegrip van problemen met de cursor. Er zijn een aantal dingen die de cursor Word te gedragen onregelmatig, veroorzaken kunnen dus het is belangrijk om deze problemen één voor één doorlopen.

Instructies

1

Meld u aan bij uw computer en test de prestaties van de cursor op de programma's dan Word. Als de cursor niet op de andere programma's functioneert is het belangrijk om een paar dingen te controleren alvorens over te gaan. Als u van een draadloze muis gebruikmaakt, probeert het veranderen van de batterijen in de muis. Wanneer de batterijen zwak, de cursor zich kan gedragen onregelmatig. Ook Klik op de knop "Start", open het "Control Panel" en dubbelklik op "Toegankelijkheidsopties." Klik op de "Muis" tab, klik op instellingen en de cursor snelheid en de prestaties naar wens aanpassen.

2

Open Microsoft Word en Bekijk de prestaties van de cursor. Als de cursor knippert of schokkerig beweegt, klik op het menu "Beeld" en kies "Kopteksten en voetteksten" in het menu. Kijk voor de "Zelfde als vorige" optie.

3

Klik op "Link naar vorige" als je de "Zelfde als vorige" optie ziet en zorg ervoor dat de "zelfde als vorige" optie verdwijnt. Deze optie kan leiden tot de cursor te onregelmatig gedragen.

4

Klik op de "Switch tussen koptekst en voettekst" optie op de werkbalk en herhaal dezelfde stappen voor het verwijderen van de "Zelfde als vorige" optie.