Problemen met Windows Vista-Updates

Problemen met Windows Vista-Updates


Microsoft Windows-updates bieden beveiligingsoplossingen voor de computers van gebruikers. Om updates te installeren, moeten gebruikers een verbinding met het Internet. Als de gebruiker wenst te updates automatisch te ontvangen, kunnen ze deze instelling kiezen. Gebruikers hebben ook de optie om de updates handmatig te installeren. Windows-updates zijn optioneel en de gebruikers kunnen beslissen of u wilt installeren of ze niet te installeren. Wanneer u updates installeert, zijn er sommige problemen die gebruikers kunnen ondervinden, maar er zijn stappen die zij nemen kunnen ze op te lossen.

Betekenis

In sommige gevallen, gebruikers proberen om verschillende updates te installeren maar kunnen een of meer updates niet correct worden geïnstalleerd. Dit kan gebeuren als gevolg van het niet accepteren van de gebruiksrechtovereenkomst van de software die tijdens de installatie wordt weergegeven. Controleer of er een stabiele verbinding met het Internet. Opnieuw installeren van de update en Bekijk de gebruiksrechtovereenkomst van de software tijdens de installatie. Zorg ervoor dat de optie "accept".

Functies

Na installeren Microscoop bijwerken, ondervinden gebruikers problemen met een van hun hardware-apparaten defect. Het apparaat kan vereisen dat een meer up-to-date versie worden geïnstalleerd dat compatibel is met Vista. Dit probleem kan worden gecorrigeerd door het stuurprogramma verwijderen en opnieuw opstarten van de PC te klikken zodat Vista een compatibel stuurprogramma zoeken. Stuurprogramma's voor bepaalde apparaten kunnen ook worden gevonden op de installatiediskette beschikt voor het apparaat of op de website van de fabrikant.

Preventie/oplossing

Als er een fout gemaakt is tijdens de installatie van de update, moet u dat er geen open software op de PC is. Installatie van de Windows updates kan een verscheidenheid van fouten veroorzaken als er een softwareconflict. Ga naar de Microsoft Windows Update Support center online waarin veel fouten die gekoppeld aan Windows-updates zijn. Daarnaast, zijn er sommige stappen voor probleemoplossing en tips voor gebruikers installeren updates vermeld in het support center.

Tijdsbestek

Gereserveerd voldoende tijd om uw Windows Vista-update te installeren. De lengte van de tijd die nodig is om de update te installeren, hangt af van de snelheid van uw computer en het type internetverbinding. Sommige computers kunnen langer duren dan anderen om de update te installeren. De installatie mogelijk lange als er een probleem installeren van de update, zoals de update opknoping. Als het installeren vastloopt, worden ervoor dat alle documenten en programma's geopend op de computer zijn gesloten. Alle programma's van derden die geopend zijn kunnen een conflict veroorzaken met de installatie en daardoor langer duren om te installeren.

Waarschuwing

Nadat een update is voltooid installeren, kunnen gebruikers herhaalde vragen om hun PC opnieuw te zien. Sommige updates wellicht Windows opnieuw op te starten om te installeren op gepaste wijze. Sluit firewalls of antivirusprogramma's die geopend op hun computer worden kunnen vóór de installatie van hun Windows-updates. Deze soorten programma's kan de Windows-updates niet te installeren op gepaste wijze. Wanneer u deze programma's sluit, zal de computer niet langer worden beschermd tegen aanvallen tijdens deze periode. Herstarten naar de PC om het installatieproces te voltooien.