Problemen met Windows Vista servicepack 1

Problemen met Windows Vista servicepack 1


De service pack-systeem, die op de Windows XP-platform debuteerde, is een manier voor Windows voor het beheer van massale patches snel aan het Windows-besturingssysteem. Deze patches kunnen repareren glitches, vooruitgaan compatibiliteit en bijwerken van beveiligingsgegevens. Zelfs een patch kan echter worden beladen met glitches eigen, zoals het geval met Windows Vista servicepack 1 was.

Programma-incompatibiliteit

Windows Vista is bekend om zijn niet compatibel met bestaande programma's, en Service Pack 1 kan verdere verlaging van het aantal programma's die u met Windows Vista gebruiken kunt. Na het downloaden van Service Pack 1, kunt u functionaliteit verwachten in deze programma's, o.a. te staken: Novell ZCM Agent, BitDefender Internet Security, Fujitsu Shock Sensor, Rising Personal Firewall en Zone Alarm Security Suite. Helaas, er is geen correctie voor deze specifieke kwestie, en u zult moeten vinden een ander besturingssysteem te gebruiken als u wilt gebruiken voor deze programma's.

Stuurprogramma verwijderen

Terwijl de service pack-updates in Windows XP identificeren vaak stuurprogramma's die niet compatibel zijn met de nieuwe patch, worden deze niet-compatibele stuurprogramma's automatisch verwijderd door Windows Vista Service Pack 1. Terwijl dit niet teveel van een wijziging lijkt misschien, de meldingen in XP dienen een belangrijke functie: ze waarschuwen gebruikers, zodat ze een vervanging stuurprogramma kunnen vinden. De upgrade van Windows Vista Service Pack 1 kan het verwijderen van een stuurprogramma voor een apparaat die zelden worden gebruikt, en gebruikers kunnen niet begrijpen waarom het apparaat niet werkt met hun computer niet meer na de update.

Installatie mislukt

Vele internationale gebruikers kunnen niet downloaden van Vista Service Pack 1 als gevolg van een taalkwestie van de instelling. Out of the box ondersteunt Windows Vista alleen Engels, Frans, Japans, Spaans en Duits; Als je een andere taal spreekt, moet u een derde-partij taalpakket voor Vista. Echter, als u probeert te downloaden van Service Pack 1 met een andere taal geïnstalleerd, de installatie zal niet worden voltooid als gevolg van het verschil van de taal. De enige manier om dit te verhelpen is om te desinstalleren het taalpakket dat u hebt geïnstalleerd, start Windows Vista opnieuw in één van de kerntalen, en vervolgens het servicepack te downloaden.