Problemen met Windows MediaPlayer niet het afspelen van DVD-bestanden

Problemen met Windows MediaPlayer niet het afspelen van DVD-bestanden


Een van de voordelen aan het hebben van een computer thuis met een DVD-station is de mogelijkheid om naar te kijken van uw favoriete DVD-media vanuit het comfort van uw computer stoel. Echter als u hebt met het afspelen van uw DVD-bestanden vanaf een schijf gebrand of fabriek-kwestie problemen, kunnen er diverse problemen die het probleem veroorzaakt.

Verkeerde indeling

Controleer uw schijf om te zien welk type indeling uw DVD is. Als u de DVD uit een winkel hebt gekocht, dan is het een standaard DVD-formaat, en zo lang als uw DVD-station heeft het woord "DVD" op, dan het zou moeten werken prima. Echter als de DVD zelfgemaakte is, en het woord "DVD-R" of "DVD-RW heeft", wellicht vervolgens het incompatibel met uw drive. De voorzijde van de drive om te zien als deze sub DVD-formaten worden ondersteund door uw computer controleren.

Regio

Een andere kwestie die uw computer met uw DVD-speler hebben kan heeft betrekking op de regio. De meeste DVD's geproduceerd beide in de VS en internationaal voldoen aan een regiocode. Deze code voorkomt dat de disc uit wordt zeeschuimer en verkocht overzee. Als u een computer hebt die werd verkocht in een ander land (zoals China), en u probeert een DVD uit de VS af te spelen, de regiocodes komt niet overeen met, en de DVD niet afgespeeld.

Stuurprogramma 's

Als u niet de afbeelding zien of het geluid van uw DVD, dan heb je waarschijnlijk een driver probleem. Om te helpen bij het vaststellen van dit, bezoek de website van Microsoft en download de nieuwste updates. Als de Microsoft-updater vindt dat sommige van uw audio/visuele stuurprogramma's ontbreken, zal het automatisch nieuwe installeren.

Niet-compatibele DVD-Decoder Software

Versies van Vensters XP en hierboven komen met automatische DVD decodering van software, maar als het zijn verwijderd of beschadigd als gevolg van een virus, kunt u de Windows-DVD oplossen van toepassing. U kunt de toepassing lanceren door te gaan naar het menu Start en vervolgens te selecteren "Run". Zodra het dialoogvenster uitvoeren verschijnt, Typ in hcp://help/tshoot/TS_DVD.htm. De probleemoplosser voor moet lanceren, en u kunt vaststellen en oplossen van de kwestie met uw decodersoftware vanhier.

Drive-storing

Als het DVD-station heeft geen een groen lampje op of rare geluiden maakt, kan dan de drive zelf deel uitmaken van het probleem. Afsluiten van de computer en start het vervolgens opnieuw proberen. Als het DVD-station niet openen, gebruikt u een paperclip aan het handboek uitwerpen trigger aan de voorzijde van de drive. Als verdere problemen blijven bestaan, van de computer technische helpdesk belt.