Problemen met Windows Explorer lege pagina

Problemen met Windows Explorer lege pagina


Een lege pagina in Windows Verkenner kan optreden als de instellingen van de computer zijn onjuist. Het kan ook worden veroorzaakt door software van derden die de instellingen van de computer in het register veranderen kan. Er zijn stappen die de gebruiker proberen kunt dit probleem op te lossen. Als de gebruiker geen geen technische vaardigheden, moet het advies van een professional worden gezocht. Onjuiste wijzigingen aanbrengt in het register kan leiden tot verdere problemen optreden op het systeem.

Betekenis

Wanneer u een lege internetpagina ervaring, bent u niet in staat om toegang tot het Internet of het bekijken van webpagina's. Dit probleem eventueel geeft aan dat er een systeeminstelling dat is onjuist. Alle van de aansluitingen voor de hardware moeten ook worden gecontroleerd op juiste connectiviteit en controleer of dat de aansluitingen niet wordt veroorzaakt door de lege pagina.

Functies

Windows Verkenner lege pagina problemen kunnen worden veroorzaakt door Windows-bestanden die niet zijn geregistreerd. Tijdens systeemupdates, veel venster bestanden worden automatisch geregistreerd, maar sommige kunnen niet correct worden geregistreerd. Microsoft biedt informatie over de website voor ondersteuning met betrekking tot de namen van de bestanden te registreren en de stappen voor het registreren met de opdracht 'uitvoeren'. Zodra de bestanden zijn geregistreerd, moet u proberen om uw webbrowser opnieuw te openen en te verifiëren dat de pagina niet langer leeg is.

Grootte

Als een computersysteem is het ervaren van een lege pagina in Windows Verkenner, de gebruiker kan zich ook voordoen een foutbericht, zoals "pagina kan niet worden onderzocht." Als de gebruiker is verbonden met een netwerk, kan het zijn dat ook het gehele netwerk worden beïnvloed. Als er een probleem met de netwerkinstellingen, kan de internetverbinding worden beïnvloed. Aangezien de netwerkinstellingen voor alle gebruikers gelden kunnen, kan de blanco pagina van Internet optreden op computers van verschillende gebruikers.

Waarschuwing

Als u een lege internetpagina ondervindt, moet u contact opnemen met uw Internet-provider voordat u om het even welk van uw netwerkinstellingen wijzigt. Wijziging van een van de netwerkinstellingen kan extra problemen veroorzaken op uw systeem. Als u probeert om deze informatie zonder het advies van een professional te wijzigen, moet u praktijk voorzichtigheid.

Preventie/oplossing

Sommige gebruikers kunnen problemen Windows Verkenner lege pagina op een regelmatige basis. Als het probleem wordt hersteld en vervolgens vindt nogmaals plaats, een virus of spyware kan invloed hebben gehad op instellingen van de computer. Een betrouwbare anti-spyware software en een antivirus software moeten worden geïnstalleerd op het systeem. Voer een scan uit op de computer om te verifiëren dat het vrij van virussen en spyware is en zien of het de blanco pagina probleem is opgelost.