Problemen met Verizon Internet ServiceVerizon Wireless is vooral bekend om zijn populaire en uitgebreide mobiele telefoonservice en draadloze internetdiensten. Verizon loopt ook een service genaamd FiOS, die is de eerste belangrijke poging van een drager van de V.S. om glasvezel Internet in huizen. Net als elke andere internetservice heeft FiOS zijn aandeel problemen. Gelukkig, net als de meeste andere Internet-dragers, deze kwesties zijn gemakkelijk te plek en gemakkelijker te verhelpen.

404-fouten

404-fouten zijn de meest voorkomende fouten van Internet geconfronteerd door Websurfers en zijn niet uniek voor het netwerk van Verizon FiOS. Hoewel dit foutbericht vaak betekent dat er een storing in uw omgeving, soms een 404-fout wordt veroorzaakt wanneer een website of een website host-server off line gaat. Los van de onderliggende redenen, 404-fouten meestal zijn snel gerepareerd en, in het geval van onderbreking van de website, treden meestal op wanneer je al in bed. Als je dit foutbericht ontvangt, Bel Verizon te achterhalen van de oorzaak.

Hardwarefout

Een ander potentieel probleem met Verizon FiOS Internet service is een hardwareprobleem met de router. Verizon biedt een scala aan routers, dus geen enkel probleem dicht kan moeilijk zonder te weten welke router wordt gebruikt. Een universele oplossing voor vele routerproblemen is een eenvoudige reset van de router, die zal de verbinding tussen de router en de computer opnieuw. Vaker wel dan niet, herstelt dit de meeste router gebaseerde Verizon problemen.

Vertraagd snelheden

Soms met een langzame internetverbinding kan het gevolg zijn van netwerk overmatig gebruik tijdens piekuren van de dag. Andere tijden, kan het een hardwarekwestie aan uw kant. In het geval van de advertentie van Verizon FiOS Internet, omdat de dienst glasvezel, kan het moeilijk zijn voor het lokaliseren van de locatie van de verstoring. Het probleem zou kunnen zijn met de servers, de bedrading zelf, Verizon's onderhoud of uw computer.