Problemen met Verizon FiOS & een D-Link Airplus DWL-650

Verizon FiOS Internet service verbindt met het Internet via een systeem van supersnelle glasvezelkabels. Opgenomen met uw FiOS Internet is abonnement een draadloze router waarmee u verbinding maken met een draadloos apparaat, zoals een D-Link Airplus DWL-650. U kan verschillende problemen ondervinden met uw draadloze verbinding die voorkomt dat u verbinding met het Internet.

D-Link vinden Router niet

Als u probeert te verbinden met de uw FiOS-router, maar de router wordt niet weergegeven op uw computer, moet u macht cyclus al uw apparaten. Draait u de schakelaar op de achterkant van uw router FiOS naar de "Off" positie en computer afsluiten. Na enkele ogenblikken, de FiOS router weer inschakelt. Zodra de router initialiseert en met het Internet verbindt, de computer weer inschakelt. Wanneer u zoekt naar draadloze netwerken weer de FiOS router moet verschijnen.

SSID of wachtwoord vergeten

Om verbinding te maken met uw router FiOS draadloos, zal u wilt Geef de SSID, netwerknaam, alsmede de beveiligingstype en de sleutel van het netwerk. Als u deze gegevens niet weet, controleert u de sticker op de achterzijde van de FiOS-router. Er zal een lijst van de WEP of WPA-sleutel evenals de netwerk-SSID. Deze informatie gebruiken om in te loggen op de router. Als u deze gegevens handmatig hebt gewijzigd, log in op de pagina van de instellingen van de router door te navigeren naar 'http://192.168.1.1' in de webbrowser van uw computer. Geef "admin" als uw gebruikersnaam en uw wachtwoord "wachtwoord". Klik op "Wireless Settings" om de huidige draadloze instellingen van het netwerk weergeven.

FiOS niet verbonden met het Internet

Als uw router FiOS is problemen verbinding met het Internet, resetten naar de fabrieksinstellingen van de standaardinstellingen. Eerst, Controleer de aansluitingen van de van de router. Ervoor zorgen dat de regel van de kabel goed is aangesloten op de "Coax"-poort op de achterkant van de router. Als het is, zoekt u de rode "Reset" knop op de achterkant van de router. Een paperclip of andere dunne pin aansluit op de poort van de knop 10 seconden ingedrukt. Dit zal alle van de router instellingen terug naar fabrieksinstellingen?, met inbegrip van de SSID en veiligheid sleutel wordt teruggezet naar hun standaardwaarden.

Verouderde Drivers

Als je D-Link DWL-650 is nog steeds problemen met de verbinding met de router, vervolgens van de kaart firmware mogelijk verouderd. Klik op de knop "Start" op uw computer en selecteer "Control Panel". Klik op 'Systeem en beveiliging' en selecteer het pictogram "Apparaatbeheer". Klik op "Network Adapters" uit te breiden van de lijst van geïnstalleerde netwerkapparaten en zoek de D-Link DWL-650. Klik met de rechtermuisknop op de D-Link apparaten en "Bijwerken wagenmenner Software". Windows zal updates voor apparaatstuurprogramma's te zoeken en deze automatisch te installeren.