Problemen met USB-schijf met Windows Vista

USB flashstations zijn opslagapparaten die gebruikmaken van flash-geheugen in Windows. Het apparaat is aangesloten op de USB-poort van de computer. Deze stations kunnen zijn compatibel met Windows Vista en handig zijn voor gebruikers. Er zijn gevallen, echter wanneer USB-stations problemen met Windows Vista ondervinden. Wanneer een USB-drive niet meer goed werkt, zijn er stappen die u nemen kunt om te herstellen van de functionaliteit.

Verbindingsproblemen

Na het installeren van een USB-apparaat op uw Windows Vista-computer, moeten de stuurprogramma's worden bijgewerkt. Als u niet uw stuurprogramma's hebt bijgewerkt, ondervindt u mogelijk problemen aansluiten van het apparaat. Een internetverbinding is vereist voor het bijwerken van stuurprogramma's, maar als een verbinding met het Internet niet beschikbaar is, de stuurprogramma's handmatig kunnen worden bijgewerkt. Stuurprogramma bijwerken door het openen van de Device Manager en het vinden van het USB-stuurprogramma de naam vermeld in de sectie van de netwerkadapter. Als er een geel uitroepteken naast de naam van het USB-apparaat is, geeft dit aan dat het stuurprogramma niet functioneert zoals het hoort. Zodra het stuurprogramma hebt bijgewerkt, wordt het USB-station zou moeten werken. Sluit uw USB-apparaat opnieuw en controleer of dat het goed functioneert.

Software-Upgrade

Een software-upgrade of de installatie kan uw USB-drive niet meer functioneert. Als uw USB-drive in één keer werkte, maar gestopt met werken nadat u een softwareinstallatie hebt uitgevoerd, kan de configuratie van uw stuurprogramma zijn veranderd. Uitproberen uninstalling de huidige USB-apparaatstuurprogramma's (gevestigd in Device Manager) en hen opnieuw te installeren. Het is het beste om de USB drivers in de veilige modus om te voorkomen dat conflicten met om het even welk van de software die is geïnstalleerd op uw computer Windows Vista opnieuw te installeren. Installeren van het stuurprogramma in de veilige modus kan alleen de benodigde Windows stuurprogramma's om te beginnen. Controleer na het opnieuw installeren van de stuurprogramma's, of dat het USB-station naar behoren functioneert.

Apparaat werkt niet

Als u een nieuw USB-apparaat hebt geïnstalleerd en het werkt niet, Windows Update controleren en zien of een nieuw stuurprogramma voor het apparaat beschikbaar is. Bovendien verwijdert u het apparaat en plaatst u deze in een andere USB-poort. Herstarten uw computer en laat Windows het apparaat automatisch te detecteren. Als de stuurprogramma's niet functioneren, Windows zal een waarschuwing dat ze niet goed geïnstalleerd. Als u een bericht dat aangeeft ontvangt dat er een probleem met Internet protocolbindingen is, is dit een aanwijzing dat er een verouderd stuurprogramma van de netwerkadapter. Het netwerkstuurprogramma dat met behulp van de Windows Vista-machine Device Manager bijwerken.