Problemen met PDF-bestanden openen in Explorer

Problemen met PDF-bestanden openen in Explorer


Na het installeren van PDF reader of software voor het bewerken, als u dubbelklikt op een PDF-bestand meestal resulteert in de computer het vinden van de juiste PDF-programma en het bestand vervolgens te openen. Echter, als gevolg van een corrupte configuratie veroorzaakt door ongepaste sluiting, updates of installaties, de configuratie waarmee de computer PDF software te vinden is beschadigd. Handmatig opnieuw configureren van de dossiervereniging PDF op de PDF-redacteur of lezer software verhelpt het probleem in de meeste gevallen.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" en klik op 'Mijn Computer'.

2

Klik op het menu "Extra" in het venster Deze Computer en klik op "Mapopties" in het drop-down menu dat verschijnt. Klik op het tabblad van de "Bestandstypen" in het venster dat verschijnt.

3

Blader omlaag in de lijst met bestandstypen en klik op het bestandstype 'PDF' en vervolgens op de knop "Wijzigen".

4

Klik op de knop "Openen met" en de "Selecteer een programma in de lijst" radio knop. De Klik op de knop "OK".

5

Scroll naar beneden de lijst met programma's die worden weergegeven en klik op de PDF-lezer of de editor die u gebruiken wilt om het openen van PDF-bestanden en klik op de knop "OK". Vervolgens klikt u nogmaals op 'OK' en test om te bevestigen dat PDF bestanden zal nu automatisch worden geopend door te dubbelklikken op een PDF-bestand.