Problemen met mijn Webcam in Yahoo Messenger 10

Problemen met mijn Webcam in Yahoo Messenger 10


Yahoo Messenger kunt u chatten, het verzenden van bestanden en video bellen uw familie en vrienden met een actieve internetverbinding. Verscheidene webcams zijn beschikbaar op de markt die compatibel zijn met Yahoo Messenger. Fouten met uw webcam kunnen voortvloeien uit het gebruik van verouderd software, Microsoft DirectX Runtime en uw internetverbinding.

Bijwerken Yahoo Messenger

Toegang tot Yahoo Messenger videobellen vereist dat u de meest recente versie van Yahoo Messenger op uw computer geïnstalleerd. Op het moment van publicatie is de meest recente versie Yahoo Messenger 11. Verwijderen van Yahoo Messenger en download de nieuwste versie van de website van Yahoo.

Systeemvereisten

Uw computer moet beschikken over de meest recente versie van Microsoft DirectX Runtime, Internet Explorer en Microsoft Windows Update te gebruiken van de boodschapper van Yahoo video telefoonfuncties. Download en installeer Microsoft Windows Update vanaf de website Windows Update downloaden en installeren van de meest recente versies van Internet Explorer en DirectX Runtime.

Webcam eisen

Uw webcam voor yahooboodschapper moet ondersteunen een beeldformaat van 160 x 120 of 320 x 240 en ondersteuning of de RGB, I420 of IYUV te gebruiken gegevensformaten met Yahoo Messenger. Logitech webcams zijn gekend om te verpletteren wanneer gebruikt met Yahoo Messenger. Download de nieuwste versie van uw webcam drivers van de Logitech-website voor het oplossen van fouten met een Logitech webcam.

Internet-verbinding

De snelheid en stabiliteit van uw internetverbinding kunnen verbindingsproblemen veroorzaken bij het gebruik van Yahoo Messenger voice aanroepende functie. Snelheid van uw internetverbinding kan worden beïnvloed door het bandbreedtegebruik en het soort thuisnetwerk waarmee verbinding wordt gemaakt met het Internet. Uitschakelen van andere programma's of apparaten die zijn verbonden met uw Internet-verbinding bij het gebruik van Yahoo Messenger converse bandbreedte voor videobellen. Een studie uitgevoerd in 2011 door Epitiro geconcludeerd dat bekabelde internetverbindingen stabieler en maximaal 30 waren procent sneller dan draadloze Internet-verbindingen. Als u problemen met uw webcam op een Wi-Fi-verbinding ondervindt, probeert u verbinden met Yahoo Messenger met een computer die rechtstreeks is aangesloten op uw router met een Ethernet-kabel.