Problemen met Logitech draadloze muis

Problemen met Logitech draadloze muis


De Logitech merk van computerrandapparatuur heeft een aantal draadloze muis en TOETSENBORDPRODUCTEN ontwikkeld. Als u problemen met uw draadloze muis van Logitcech ondervindt, zijn hier enkele tips voor het oplossen van het probleem.

Muisstuurprogramma

Als de computer niet de Logitech draadloze muis is aangesloten op de computer herkent, controleer om te zien of het juiste stuurprogramma is geïnstalleerd in het systeem van het Configuratiescherm. Voor het downloaden van een nieuwe driver, bezoek de website van Logitech (zie bronnen) en voer het productnummer in de sectie 'Support' te vinden van het juiste stuurprogramma.

Arme Tracking

Controleer of de draadloze muis van Logitech traceert niet vloeiend op het scherm is semi-responsief, als de batterijen vervangen moeten worden. Vaak problemen met betrekking tot Logitech draadloze muizen zijn gerelateerd aan het apparaat niet voldoende stroom om goed te functioneren.

Selectievakje optische of Track bal

De meeste draadloze muizen van Logitech zal een track bal of een optische laser hebben om de aanwijzer. Als zich een probleem voordoet op het scherm wanneer de muisaanwijzer wordt geplaatst, zoals een vertraging of intermitterende antwoord, controleer om te zien of er puin blokkeren de optische laser of een opeenhoping van vuil aan de onderzijde van het apparaat waar de bal van de track gevestigd is. Dit gebied moet schoon om de muis te laten functioneren.