Problemen met het branden van cd's met Windows Mediaplayer oplossen

Problemen met het branden van cd's met Windows Mediaplayer oplossen


Windows Media Player is een programma dat is opgenomen in het Windows-besturingssysteem dat is ontworpen om het afspelen van digitale media met inbegrip van muziek-en videobestanden. Naast de functionaliteit van het afspelen, Windows Media Player heeft echter ook een Audio-CD branden functie die u kunt gebruiken om aangepaste CDs. oplossen van gemeenschappelijke problemen met Windows Media Player zal u helpen als je merkt dat je problemen hebt met dit programma.

Instructies

1

Start het programma opnieuw. Als u meerdere programma's tegelijk worden uitgevoerd, maar Windows Media Player reageert niet meer, kan het hebben bevroren, die een vertraging zou veroorzaken in uw audio CD-creatie. Dit oplossen, sluiten sommige niet-essentiƫle programma's en start Windows Media Player. Als dit het probleem oplost, moet de Audiocreatie CD automatisch hervatten van waar deze was gebleven.

2

Het besturingssysteem bijwerken. Het maakt niet uit of u Windows XP, Vista, 7, uw besturingssysteem bijwerken is essentieel voor het basisproces voor probleemoplossing, aangezien bugfixes en patches zijn vaak uitgebracht. Controleren op updates, ga naar het "Control Panel" en klik op het pictogram 'Windows Update'. Vervolgens uitgezocht "Zelfwerkend" uit de lijst en wacht terwijl de updates worden gedownload en op uw computer toegepast. Opmerking: kunt u de computer opnieuw opstarten voordat de werkhervatting op uw Audio-CD.

3

Controleer de schijf. Als u een CD-R gebruikt, zorgen ervoor dat er genoeg ruimte verlaten op de CD voor uw geselecteerde tracks. Een gemakkelijke manier om te controleren van de opslagcapaciteit van uw CD is om naar het hulpprogramma 'Computer' en markeer de CD. Ziet u hoeveel vrije ruimte wordt gelaten wanneer de CD wordt gemarkeerd en vervolgens dat nummer kunt vergelijken met de hoeveelheid ruimte die nodig is voor de geselecteerde tracks (weergegeven in Windows Media Player.) Als u een CD-RW gebruikt, controleert u of voorafgaande inhoud van de schijf voordat u deze opnieuw heeft geveegd.

4

Zorg ervoor dat uw station goed werkt. Zoals alle stukken van computerapparatuur, kunnen CD-stations gaan slecht. Verwijder de audio CD die u probeert te branden en het invoegen van een gewone CD. Als deze CD niet lezen, dan is er een probleem met uw station en moet u beginnen met het oplossen van problemen met het station. Zie de Resource sectie voor meer informatie over het oplossen van problemen met een defecte CD-station.