Problemen met de kracht van Toshiba A65-S1062

Problemen met de kracht van Toshiba A65-S1062


De Toshiba Satellite A65-S1062 beschikt over specificaties in overeenstemming met de meeste andere laptops van haar generatie. Zoals met elke laptop, kan echter het ontwikkelen enkele bekende problemen met de voeding na verloop van tijd.

AC Adapter

Als de accu niet opladen, zou versleten bedrading binnen de AC adapter een mogelijke dader. Kijk voor schade aan de isolatie plug of kabel en zie als van de adapter licht niet oplichten. Al deze factoren kunnen tekenen van een gebroken adapter die moet worden vervangen.

Levensduur van de batterij

Als een ander soort batterij, kan de A65-S1062 batterij breken na verloop van tijd en verminderen in capaciteit. Als u vindt dat de accu veel sneller dan normaal op een volledige lading sterft, kunt u overwegen vervangen door een nieuwe.

Outlet schade

De AC adapter aansluiting kan beschadigd raken als de stekker is verplaatst of trok terwijl ingevoegd. Na verloop van tijd kan dit ertoe leiden dat de internals om te buigen en het veroorzaken van onpartijdige contact tussen de stekker en en jack, zul je ter vervanging van de aansluiting.

Batterij schade

Wanneer een accu overmatige hitte genereert of begint te produceren zichtbare vervormingen, kan dit een vroege indicator van ernstige schade. Deze situaties zijn zeldzaam, maar als uw Toshiba's batterij begint te tonen deze borden, onmiddellijk Vermijd het gebruik van het.