Problemen met de installatie van Microsoft CRM

Problemen met de installatie van Microsoft CRM


Installeren van de klant relatie managementsystemen kunnen een complexe taak. De installatie van Microsoft Dynamics CRM 4.0--met potentiƫle indexing, component en problemen met de toestemming--is niet anders.

Onderdelen

Tijdens het installeren van de Microsoft CRM-database, zal de wizard setup vieren voetspoor en informeren u over de succesvolle installatie van de verschillende onderdelen die nodig zijn. Wanneer de installatie van een onderdeel uitvalt, is selecteren van rug en proberen opnieuw te installeren het onderdeel mogelijk.

Machtigingen

Om CRMs bruikbaar, moeten beheerders machtigingen gebruikers toegang te geven tot de informatie over de database instellen. Problemen ontstaan indien de beheerder het minimumbedrag van de machtigingen die nodig zijn om de toegang van de gebruikers.

Indexeren

Voor installaties op de besturingssystemen Windows Vista, problemen optreden wanneer de indexing-services van eerdere versies van Windows is niet beschikbaar voor de CRM. Dit beperkt woord zoeken functies bij het doorlopen van de help-bestanden.