Primaire typen Games

Primaire typen Games


Als computers op een meer en meer belangrijke rol in ons leven nemen, is in staat om een computer met snelheid en efficiëntie te werken ook geworden een belangrijke taak en het leven. Om deze reden vereisen veel scholen hun leerlingen om te leren typen. Maar dat betekent niet dat het niet kan pret zijn.

Type Type revolutie

Type Type revolutie is een variatie op de populaire arcade spel Dance Dance Revolution dansen. Echter, in plaats van vragen de speler om te dansen op het ritme van de muziek, moeten spelers Typ specifieke letters op het juiste moment in sync met het ritme van de liedjes. De letters gewijzigd als het lied gaat op om ervoor te zorgen dat spelers hun handen rond het toetsenbord bewegen. En er is geen tijd voor jacht en pikken in de moeilijker liederen.

Sunrise Typer

In Sunrise Typer, moet de speler een aantal passages voor elk niveau, in plaats van geïsoleerde woorden typen. Als de speler types, de zon is geleidelijk gedwongen tot stijgende. In tegenstelling tot vele typen spellen vereist deze spelers aan typt u niet alleen de letters zelf, maar aan de correcte interpunctie, hoofdlettergebruik en andere taalkundige functies gebruiken terwijl ze typt.

Typer Shark

Dit spel van Pop Cap plaatst uw speler in de rol van een diepzee duiker die in een oceaan vol met haaien en piranha's dalen moet, alleen door zijn trouwe stun gun beschermd. Spelers worden gescoord op basis van nauwkeurigheid en snelheid. Dit spel is online speelbaar in een basisversie. Een luxe versie kan worden gekocht bij Pop Cap.

Typen Terror

In te typen terreur, moeten spelers helpen een moedige weinig vreemdeling verdedigen zijn schip van een leger van robots binnenvallen. Om dit te doen, moet hij typt u de naam van elke robot in zijn het Configuratiescherm en uitschakelen. Alle van de robots hebben woorden of gemeenschappelijke afkortingen als FYI voor namen, maar een paar proberen zal af te werpen de speler door de omkering van de namen of schrijven ze ondersteboven. Als genoeg robots doorkomen, vervolgens het spel gaat verloren en de speler moet beginnen. Er zijn een totaal van vijf niveaus, elke één met langer en moeilijker woorden. Een baas dan moet versloeg.

Alpha Attack

In Alpha aanval neemt de speler de controle van de anti-vliegtuigen wapens van een stad onder bombardement. Zoals bommen uit de hemel vallen, zal elk een brief hebben op hen, en spelers moeten Typ de letters op de bommen hen om neer te schieten voordat ze niveau de stad hieronder. Moet een bom krijgen door naar de bunkers onder de stad, dan is het game over.