Praktijk Online handel

Online aandelenhandel kunnen zeer lucratief als je weet wat je doet. Door deelname aan online trader rekeningen van de praktijk, kunt u leren wat strategieën werken en welke valkuilen te vermijden zonder daadwerkelijk gevaar voor geen geld. Veel mensen beginnen met een oefenaccount en overgang naar een echt geld account zodra zij comfortabel voelen met wat ze doen. Sommige sites maken de inspanning meer interessant door hosting van virtuele handelaar wedstrijden om te zien wie de grootste virtuele portefeuille kunt bouwen.

Instructies

1

Een website die het volledige scala van opties voor uw praktijk biedt kiezen (zie bronnen). Zorg ervoor dat het trekt af wat u zou moeten betalen voor commissies uit uw totaal voert real-time trading en bevat de optie voor het korte-verkopen voorraden. Short-selling kan lucratieve en het beoefenen van deze vaardigheid zal gunstig zijn voor u wanneer u de overgang naar een echt geldaccount.

2

Het opzetten van je account met de parameters waarmee u zou willen werken. De meeste sites kunnen u kiezen van de hoeveelheid geld die u zou willen hebben in uw effectenrekening. Wilt u om te oefenen met het geldbedrag dat je eigenlijk wilt investeren? Of wilt u zien hoeveel geld kon worden gemaakt als u een veel grotere hoeveelheid geld geïnvesteerd? Want het is de praktijk, is de hemel echt de grens.

3

Wees niet bang om de educatieve materiaal van de site te gebruiken. Eenvoudig trading is relatief eenvoudig, en kun je zeker geld, maar semi-complexe strategieën voor leren zoals short-selling en gebruik te maken van achterstand stopt kan het verhogen van uw rendement.

4

Begin met het onderzoek van de voorraden. U kunt om te gaan met bekende bedrijven zoals Wal-Mart of Apple, of u kunt zich aanmelden voor de aandelenhandel nieuwsbrieven geven u tips en trucs voor kiezen enkel het juiste materieel. Gebruik te maken van al uw resources als u met echt geld handel is de beste manier om de praktijk online handel.

5

De symbool-zoekfunctie om te vinden de handel symbolen gebruikt door de bedrijven die u handel willen gebruiken, dan kunt u bekijken hun recente inkomsten en aandelen kopen. Vergeet niet dat elke transactie een Commissie, houdt zodat u niet willen diversifiëren teveel. Begin langzaam, en wees niet bang om te verkopen als de beurs lijkt te slecht doen. Aan de andere kant, wees niet bang om te rijden het uit als uw voorraad begint te vallen een beetje.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de website biedt de praktijk voor vrije handel
  • Controleer dat u niet voor eventuele aanvullende betaalde diensten aanmeldt zich wanneer u omhoog voor praktijk online handel ondertekent