POS Hardware aansluiten

POS (point van de dienst) hardware is specialiteit elektronica voor zowel kleine als grote bedrijven. Deze producten omvatten Touchscreen monitoren, barcodescanners en labelprinters. Hoewel dit verschillende stukken van hardware dan de gemiddelde computergebruiker gaat kopen, verbinding de producten nog steeds met een computer op een vergelijkbare manier.

Instructies

1

De POS hardware op de computer die u de apparatuur met gebruikt aansluit. De meeste apparaten, zoals printers en scanners verbinden met een computer via de USB-kabel. Echter gaan monitoren aansluiten op uw computer via VGA of DVI kabel-poort (de benodigde kabels de POS hardware verbinden met een computer is voorzien van de aankoop).

2

De stuurprogramma-installatie-CD in de computer plaatst. Wacht u enkele ogenblikken voor de installatiewizard van de bestuurder te laden.

3

Lees de licentieovereenkomst door. De gebruiksrechtovereenkomst accepteren door het controleren van het vak 'Accepteren' op het scherm. Zonder aanvaarding van de overeenkomst, is niet het stuurprogramma of de hardware gebruiken.

4

Volg de overige aanwijzingen om de installatie van de stuurprogramma te voltooien. U kunt nu de POS hardware met uw computer. Afhankelijk van welke hardware u er gebruikt mogelijk software opgenomen. Op dit punt de software-installatie-CD in de computer plaatst, en volg de gegeven aanwijzingen om de softwareinstallatie te voltooien.

5

Start het programma dat u de POS hardware met gebruikt. Omdat dit de eerste keer dat u de software met de nieuwe hardware aangesloten opstarten gaat u kalibreren de hardware (waarschijnlijk) gevraagd worden. Volg de stappen van de procedure ter voltooiing van dit en de verbinding te voltooien.