Portemonnee en middelgrote afbeeldingen afdrukken

Portemonnee en middelgrote afbeeldingen afdrukken


Portemonnee-formaat foto's zijn er in twee maten. Professionele foto-labs gebruiken vaak de standaard portefeuilleformaat. Het maatregelen 2.5 x 3.5 inch voordat de randen zijn bijgesneden en kunnen maximaal acht portefeuilles per 8 "x 10" vel passen. Maar Windows gebruikt een minder gemeenschappelijke grootte dat maximaal negen iets kleinere foto's op de dezelfde papierformaat past. Dit laatste type kan beter in uw portemonnee past zonder dat u eerst de randen afsnijden.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu van Windows 7. Klik op "Foto's." Ga naar de map met de afbeelding die u wilt afdrukken in portefeuilleformaat.

2

Klik op de afbeelding. Selecteer de pijl van de knop 'Voorvertoning' en klik vervolgens op "Windows Photo Viewer." Windows wordt nu weergegeven van de geselecteerde afbeelding in Photo Viewer.

3

Klik op de knop "Afdrukken" op de werkbalk. Klik op 'Afdrukken' om te openen de ' Print foto "dialoogvenster.

4

Gebruik de drop-down menu's om te kiezen van de printer, kwaliteit, papierformaat en andere opties.

5

Kijk in het gedeelte "Afdrukformaat" in de rechterkolom. Klik op "Grootte van de portefeuille."

6

Klik op het nummer naast "Kopieën van elke afbeelding." Voer het aantal exemplaren van de afbeelding die u wilt afdrukken. U kunt maximaal negen portefeuilles op een enkel 8 "x 10" vel afdrukken. Als het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken groter is dan de ruimte toestaat het papierformaat, zal u meer bladen.

7

Zet de printer aan. Invoegen veel foto papier zo nodig. Klik op de "Print" knop in het dialoogvenster van de Photo Viewer afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Bijsnijden voor het beste resultaat, de afbeelding aan de grootte van een standaard portemonnee vóór het afdrukken met Windows Photo Viewer.
  • Als u een voorbeeld van de afbeelding en je een heleboel witruimte rond het ziet, schakelt u de "Afbeelding aan lijst aanpassen" in de Photo Viewer afdrukopties. Dit is om ervoor te zorgen dat de afbeelding past de portefeuilleformaat zoveel mogelijk. Een voorbeeld van het resultaat om te controleren zijn verschijning.