Pinnacle Studio 10 eisen

Pinnacle Studio 10 eisen


Pinnacle Studio 10 is een programma voor videobewerking voor de PC. Uitgebracht in 2005, is de software gericht op de gemiddelde consument. Eisen voor het programma zijn gebaseerd op typische specificaties van dat jaar, met veel recente computers gemakkelijk kunnen houden. Plus- en Ultimate zijn versies van de software ook beschikbaar voor aankoop.

Systeemvereisten

Pinnacle Studio 10 vereist ten minste een Windows XP-besturingssysteem. Updates zijn beschikbaar voor toekomstige versies van Windows. Andere vereisten omvatten een Intel Pentium- of AMD Athlon processor met 1,4 GHz of hoger. Ook, is een DVD-ROM-station nodig. Het programma vereist ten minste 512 MB RAM-geheugen. Één gigabyte ruimte wordt aanbevolen met drie meer voorgesteld voor bonusmateriaal. Een Direct X 9.0 grafische kaart met 32 MB of beter nodig is het programma te draaien. Een geluidskaart voor Direct X 9.0 of hoger is vereist voor audio.

Afvangen en Output eisen

De volgende analoge camcorder-indelingen kunnen worden vastgelegd met behulp van een DirectShow of compatibele grafische kaart of tv tuner board: 8 MM, HI 8, VHS, VHS-C, SHV's, SHV's-C of -videorecorders. Een analoge ingang, composiet- of S-Video, is vereist om deze taak te voltooien. DV-camcorders, Digital8 camcorders en videorecorders kunnen ook worden gebruikt met de bijbehorende poorten op uw computer. Gebruikers kunnen output video op DV of Digital8 tape, evenals de analoge videoband met de bijbehorende apparatuur.

Import en Export eisen

Toppunt 10 kan videoformaten DV, DivX, AVI MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Windows Media-bestanden en niet-gecodeerde DVD importeren. DivX, MPEG-4 en DVD vereisen een extra codec pack. MPEG-2 importeren vereist de activering van de software. Zowel WAV-bestanden en MP3-bestanden kunnen worden geïmporteerd voor audio. Grafische indelingen beschikbaar voor het importeren van omvatten alsmede, BMP, JPG, PCT, TGA, TIF en WMF. S-VCD, DVD's en MPEG-2 exporteren hoeft te activeren van de software. Dolby Digital Audio 2 kanaals-, DivX- en MPEG-4 is een extra codec pack exporteren vereist. DV-AVI, RealVideo 8, Windows Media 9, VCD en MPEG-1 exporteren kan worden gedaan zonder enige aanvullende taken.