Photoshop CS gids

U moet een gids aan Photoshop CS net als u een gids nodig hebben, bij een bezoek aan andere attracties met meer functies dan u in een beperkt tijdsbestek verkennen kunt. Een efficiënte Photoshop CS gids zal u sturen naar een goed begrip van dit programma op basis van wat je al weet. In het bijzonder, zou deze handleiding karakteriseren Photoshop eerst als een digitale canvas of tekentafel. U kunt gemakkelijk betrekking hebben op dergelijke een karakterisering door te weten enkel de basisbeginselen van tekenen en schilderen.

Markmaking Tools

Sommige Photoshop-functies kunt u denken aan dit programma uitsluitend als het digitale equivalent van een schilder set van tools. Je zou verwachten van een schilder schilderskwast en potloden met merken maken op haar doek. Photoshop beschikt over dergelijke hulpmiddelen. De "Paintbrush" of "Potlood" 's kunt u schilderen en tekenen op het digitale doek. De "Gum" tool verwijdert de merken die u met de bovengenoemde instrumenten maakt. Kies een kleur voor "Paintbrush" of "Potlood" op de kleurstalen aan de onderkant van het gereedschap palet te klikken.

Lagen

Photoshop set gelaagdheid tools draait dit programma niet gewoon een virtuele schilder doek in een meer vergevingsgezind tool voor het maken van beelden. De Photoshop-lagen zijn virtuele transparanten, wat betekent dat u kunt tekenen of schilderen op hen met tools zoals "Paintbrush" en niet storen de beelden op de onderliggende lagen. Bijvoorbeeld, als u hebt geschilderd een landschap op één laag en wilt een huis zittend op dat landschap schilderen, maak een nieuwe laag door te klikken op de "laag" menu's "nieuwe laag" gereedschap en tekent u het huis op de nieuwe laag. Als u niet tevreden met de afbeelding van huis bent, kunt u verwijderen of wijzigen zonder het landschap eronder.

Geautomatiseerde hulpmiddelen

Naast de tools voor het maken van afbeeldingen handmatig, heeft Photoshop veel hulpmiddelen die beelden voor u maken. Een set van dergelijke instrumenten is onder het menu "Filters". Filters toepassen van speciale effecten zoals hoogtepunten of vervagen, effecten aan uw afbeeldingen. Een andere set van tools voor het maken van beelden automatisch is Photoshop laagstijlen. Zoals filters kunnen laagstijlen ook u effecten toevoegen aan uw afbeeldingen. Een dergelijk effect is een druppel schaduw, waardoor uw afbeeldingen verschijnen een schaduw werpen. In tegenstelling tot filters, echter Verstoor laagstijlen niet de afbeelding waaraan u ze toepast. In plaats daarvan, plaatst Photoshop deze stijlen op een laag boven de afbeelding.

Installatiekopieën aanpassen

Photoshop tools omvatten die voor het manipuleren van bestaande beelden ongeacht of u of Photoshop dat beelden gemaakt. Deze hulpprogramma's behoren de selectiegereedschappen waarmee je een bepaalde subset van uw gehele beeldgebied nauwkeurig te definiëren. Een dergelijke selectie-tool is "Rechthoekig selectiekader," die u uitvoeren door te klikken op het gereedschap palet de gestreepte rechthoek pictogram. Na het draaien van deze tool, klik op het gedeelte van de afbeelding dat u wilt selecteren en sleep vervolgens om te definiëren van de selectie-regio. Laat de muisknop los om deze regio af te handelen. Na het selecteren van de regio, kunt u deze aanpassen met hulpprogramma's zoals "Vrije transformatie." U kunt ook verwijderen of dupliceren van de regio.