Persoonlijke elektronische Time managementtools

Persoonlijke elektronische Time managementtools


Persoonlijke elektronische tijd beheertools kunnen worden op een effectieve manier om uw werkdag en persoonlijke tijd te organiseren. Elektronische tijd beheersoftware kunt u verschillende niveaus van tijd, beheren van minuten tot dagen of maanden. Time managementsoftware kan ook helpen u effectief beheren en bijhouden van uw tijd met betrekking tot specifieke projecten. U kunt zien hoe uw werk wedstrijden tot aan de belangrijke mijlpalen van een project en de bijbehorende termijnen.

Elektronische agenda 's

Elektronische agenda's kunt u het beheer van uw tijd voor dagen, weken, maanden en zelfs jaren. Elektronische agenda's kunnen vaak worden geïntegreerd met uw e-mailtoepassing. Microsoft Calendar is een functie die is geïntegreerd met Microsoft Outlook e-mail software-applicatie. Google agenda is geïntegreerd met het Web-based Google mail, Gmail. Deze kalenders kunnen gebruikmaken van de integratie van de e-mail te sturen u de herinneringsmails voor belangrijke afspraken.

Elektronische Timers

Elektronische timers zijn software-applicaties die frequente computergebruikers een pauze te nemen na een vooraf bepaalde tijdkader te herinneren. Computergebruikers kunnen bijvoorbeeld, een elektronische timer gebruiken om hen te herinneren wanneer 30 minuten is verstreken, zodat ze een pauze kunnen nemen. Frequente onderbrekingen werk overdag kunnen verminderen het potentieel voor gezondheidsgerelateerde problemen die voortkomen uit de lange uren van gebruik van de computer.

Project managementsoftware

Project management software-applicaties kunnen een effectieve manier om te plannen en beheren van de schema's voor teamleden die werken aan specifieke projecten. U kunt het bijhouden van tijd voor het vragenuur ten opzichte van de werkelijke tijd die u hebt gewerkt aan specifieke kenmerken, zodat u kunt zien het aanpassen van de resterende tijd op het project. Software van de Projectleiding is bovendien beschikbaar in formaten dan de eenvoudige desktop applicatie. Web-based en mobiele project management softwaretools zijn beschikbaar voor managers of werknemers die reizen.