Pen Drive Virus wegruiming gereedschap

Pen Drive Virus wegruiming gereedschap


Een pen drive is een apparaat voor gegevensopslag dat met het station voor USB-poort op een computer, randapparatuur of mobiele apparaten verbindt. Gebruikers moeten gewoon slepen en neerzetten van bestanden naar de pen toer, en het zal een back-up van de bestanden maken. Nog, soms deze apparaten krijgen besmet met virussen. Gratis tools zijn beschikbaar die zal schoon en verwijder virussen of malware.

Autorun Virus Wegruiming Werktuig

Een probleem met virussen op verwisselbare opslagapparaten zoals de aandrijving van de pen is dat het mogelijk het virus maakt te verspreiden naar andere apparaten, waaronder computers. Verder, aangezien deze virussen vaak de dezelfde extensies als standaard programma's hebben, het is moeilijk voor een gebruiker te onderscheiden van het virus van een standaard programma. De Autorun Virus Removal Tool scant via de bestanden op het apparaat met verwisselbare opslagmedia en vinden van virussen. Het zal dan die virussen verwijderen en oplossen van eventuele problemen die het virus gemaakt. Virussen verwijdert alleen Autorun (acties die worden ondernomen om een systeem klaar voor een besturingssysteem) virussen, en het zal pas verwijderen van virussen wanneer de gebruiker het programma handmatig uitvoert.

Slimme Virus verwijdering

Deze gratis tool kan gebruikers verwijderen van virussen, Trojaanse paarden en wormen uit hun penaandrijving. Gebruikers zijn handmatig uit te voeren het gereedschap, en ze zal hebben om te kiezen uit vier hoofdopties. Zij kunnen herstel de fabrieksinstellingen voor Windows, of ze kunnen eigenlijk het verwijderen van het virus USB station. Ze kunnen kiezen het bestand te verwijderen uit één map, of ze alle Autorun.inf-dossiers kunnen verwijderen. Autorun.inf virussen zijn bijzonder verraderlijk omdat ze veroorzaken de aandrijving van de pen niet te openen. Het programma zal het virus overschrijven en verwijderen. Gebruikers zal vervolgens zitten kundig voor toegankelijk opwaarts hun bestanden.

ClamWin Portable

ClamWin Portable richt zich op virussen en spyware (biedt stukken van informatie aan derden) op draagbare USB flash drives, draagbare harde schijven, iPods of CDs. gebruikers het systeem te scannen voor virussen op geplande tijdstippen kunt instellen, en het zal automatisch alle updates downloaden naar de software. Gebruikers kunnen dit programma uitvoeren als zelfstandig programma. Of, zij het in Microsoft Windows Verkenner of Outlook, toestaand het om te scannen voor geïnfecteerde bijlagen in e-mailberichten kunnen integreren. Het systeem maakt gebruik van een wizard scans instellen. Dit is een open source tool, wat betekent dat gebruikers hulp van een community van gebruikers en ontwikkelaars ontvangen kunnen.