PDF-afbeeldingen invoegen in Word

Het tekstverwerkingsprogramma van Microsoft Word kunt u PDF-afbeeldingen invoegen in een Word-document door het PDF-bestand met de afbeelding naar het document te slepen. Als u met Microsoft Word en u wilt een PDF-afbeelding invoegt in uw Word-document werkt, kunt u dit doen in een paar eenvoudige stappen.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram van de toepassing Microsoft Word om te lanceren van de toepassing en start van een nieuw, leeg document. Als u wilt dat de PDF-afbeeldingen invoegen in een bestaand document, klikt u op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie van de "Open...". Zoekt u het bestand op de vaste schijf van de computer, markeren en klikt u op de knop "Openen".

2

Klik op het punt in het document waar u wilt invoegen op de PDF-afbeelding als u wilt plaatsen de muiscursor er. Zoek het PDF-bestand met de afbeelding die u wilt invoegen in het Word-document op de vaste schijf van de computer. Klik op het pictogram van het PDF-bestand en sleep het PDF-bestand naar het Word-document.

3

Klik op de pijlen in het "Selecteer" paginavenster te selecteren van de pagina van het PDF-bestand met de afbeelding die u wilt invoegen in het Word-document. Klik op de knop "Invoegen" de PDF als afbeelding wilt invoegen in het Word-document.

4

Herhaal stap 2 en 3 voor elke andere PDF-afbeeldingen die u wilt invoegen in het Word-document.