PC Tools ®

PC Tools ®


Computers vereisen onderhoud en upgrades die vergelijkbaar is met een ander type van machine. PC's kunnen problemen hebben met "cruft", een computer software term die verwijst naar een te grote overvloed van slechte kwaliteit, snelheid-beroven computerhardware of software is geïnstalleerd. Of uw PC zou kunnen lijden "software bloat," waarbij software die heeft een hele stapel van ongebruikte of geen onnodige functies vertragen van de processorsnelheid. De juiste PC tools bieden de middelen om een computer die blijft dan vrij van problemen en optimale verwerkingssnelheden prestatiestatus.

Schoonmaak Tool

PC schoonmaken tools helpen om uw computer vrij van om het even wat die kan vertragen processorsnelheid of andere problemen veroorzaken. Deze tools omvatten registeropschoonprogramma, beveiligde bestand schoonmakers en bestand systeem schoonmakers. Wat het schoonmaken tools bieden all-in-one oplossingen die een beetje van alles doen. De meeste PC schoonmaken van gereedschappen werk voornamelijk op het register van de computer, link het verwijderen van cookies en browser tracks, ongebruikte pictogrammen, data-lagen (DLL's), ongeldige functies en snelkoppelingen. Zoeken in de schoonmaak software op lokale winkels of online.

Software Updater Tool

De snelle snelheid waartegen technologie verandert vereist regelmatige, continue updates voor PC-hardware en software. PC Softwareontwikkeling impliceert een continu proces waarin ontwikkelaars voortdurend zoeken naar beveiligingsproblemen en insecten verstopt diep in de softwarecode en sturen updates of patches om te herstellen van de code. Malware ontwikkelaars jagen voor deze gaten in de softwarebeveiliging en probeer het gebruik van deze kappen te uw PC te infecteren. Een goede software-updater stelt automatisch uw PC met de nieuwste softwarepatches en fixes.

Anti-Spyware Tool

Computerbeveiliging en privacy blijven zorgen voor PC-gebruikers. Spyware verzamelt en rapporteert informatie wanneer u uw computer gebruikt. Het kan remming van de snelheid van de processor van de PC, monitor waar u bezoekt op uw computer, ongewenste pop-up advertenties tonen en herhaaldelijk uw browser of de introductiepagina wijzigen. Een anti-spyware programma bevatten als een van de basisinstrumenten van de PC. Aangezien spyware moeilijk blijkt te verwijderen manueel, goede anti-spyware software koopt.

Probleemoplosser of Fixer Tool

Niemand wil ervaren van het blauwe scherm van dood die is gekoppeld aan een PC-crash, maar alle computers crash als gevolg van hardware en software zwakke punten en zwakke plekken. Ongeacht hoeveel zorg u hiervan nemen, hebben een PC een probleem op een bepaald punt. Dat is wanneer kwaliteitssoftware probleemoplosser of fixer is handig als een essentieel instrument van de PC die registreert de katastrofisch gebeurtenis, diagnose van het probleem en het probleem hiermee is opgelost. Probleemoplosser voor software ook bepaalt de bron van het probleem en verzekert dat het nooit meer terugkomt.