Papieren poppetjes tekenen in Adobe Photoshop

Papieren poppetjes tekenen in Adobe Photoshop


Papieren poppetjes met behulp van eenvoudige shapes in Adobe Photoshop tekening maakt een snelle en eenvoudige project te leren jezelf hoe te gebruiken een aantal van de basisinstrumenten van het programma. In wezen opgebouwd uit een cirkel, een driehoek en vier rechthoeken, kan de eenvoudige nog grillige pop vorm worden opgenomen in vele projecten van de kunsten en ambachten.

Instructies

1

Open een nieuw, leeg document in Adobe Photoshop.

2

De paper doll's hoofd met behulp van de knop ellips tekenen. Selecteer het gereedschap Ovaal. Vervolgens houdt u de Shift-toets op het toetsenbord en, tegelijkertijd, klik met de linkermuisknop op de achtergrond met de muis en sleep de cursor over de pagina te tekenen van een cirkel van de gewenste grootte.

3

Toevoegen van de pop van de papier wapens met behulp van het gereedschap Rechthoek. Selecteer het gereedschap Rechthoek in de gereedschapset. Klik met de linkermuisknop op de achtergrond en versleep de cursor om een rechthoek dat is ongeveer tweemaal zo breed is als de cirkel, en ongeveer een derde zo hoog te tekenen. Gebruik het gereedschap Direct selecteren (gevulde witte pijl) naar de rechthoek re-spanwijdte indien nodig. Gebruik het gereedschap Padselectie (effen zwarte pijl) positie van de rechthoek, zodat het horizontale middelpunt de bodem van de cirkel raakt. Deze ene rechthoek vormt zowel voor de paper doll's armen.

4

De doll's jurk maken door te tekenen van een driehoek. Selecteer het gereedschap Veelhoek in de gereedschapset. Type "3" in de kleine witte doos naast "zijden:" op de bovenste werkbalk. Klik vervolgens met de linkermuisknop op de achtergrond en versleep de cursor om te tekenen van een driehoek. Het formaat van de driehoek zodat het vormt de pop de jurk in verhouding tot het hoofd en de armen. Gebruik het gereedschap Padselectie om de positie van de driehoek, zodat de apex raakt het centrale punt waar de armen aan de onderste rand van het hoofd.

5

Een van de pop de benen met het gereedschap rechthoek tekenen. Maak het zo lang ongeveer dezelfde breedte als de armen rechthoek, en ongeveer de helft.

6

Kopieer en plak de heenmatch zodat het tweede één. Selecteer het gereedschap Padselectie en klikt u op de heenmatch. Klik op "Edit", "Kopie" dan "Plakken" om het tweede been. Plaats de twee benen zodat hun bovenste randen voldoen aan de onderste rand van de driehoek. Ruimte ze gelijkmatig uit elkaar.

7

Tekent een papier-pop-keten met meerdere poppen hand in hand. Gebruik het gereedschap Padselectie Selecteer de onderdelen van de eerste pop, dan kopiëren en plakken van hen te maken zo veel poppen als u nodig hebt. Plaats ze naast elkaar, zodat de uiteinden van de armen rechthoeken ontmoeten.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt plaatsen van de vormen van de pop gelijkmatig, klikt u op "Bekijk", "Toon" dan "Grid." Een niet-afdrukbaar achtergrond raster verschijnt op de pagina.
  • Vergeet niet om uw werk op te slaan als je verder gaat.
  • Afdrukken van een pagina voor doll contouren te maken van een kind kleurplaat project. Of een pop te gebruiken als een sjabloon voor het snijden van een keten van papieren poppetjes van gevouwen papier uitprinten.