Over Online aandelenhandel

Online aandelenhandel is een methode van het kopen en verkopen voorraden op het Internet. Het verschilt van de traditionele aandelenhandel daarin een effectenmakelaar niet hoeft te worden gecontacteerd om een transactie te voltooien. Integendeel, de belegger maakt handel met behulp van een online beursvennootschap, resulterend in de belegger een kleiner dollarbedrag in makelaar commissies betalen.

Voordelen en nadelen

Het overnemen van de controle van iemands eigen beleggingsportefeuille is een belangrijk voordeel van online handel, alsmede de snelheid van het verrichten van transacties. Aangezien het Internet de klok rond werkt, is er niet nodig te wachten op een beurs te openen om te kapitaliseren op een investeringskans. Omgekeerd, zonder begeleiding van een professionele "live" investeringen, veel volks beleggers neem niet de tijd om te "leren de touwen," wat resulteert in een aanzienlijk verlies van geld.

Aan de slag

Deelnemen aan online voorraad handel vereist de belegger toegang hebben tot een computer met een internetverbinding. Contacteren van online broker naar het opzetten van een account is de volgende stap, gevolgd door het downloaden van het softwarepakket van de makelaar, die de belegger via het geleidelijke proces leiden zal van de voltooiing van een handel.

Misvattingen

Veel beleggers hebben de notie dat online aandelenhandel een manier is om snel rijk te krijgen. In werkelijkheid, volgens de Online Stock Trading Gids (Zie de referenties), ongeveer 80 procent van de beleggers geld verliezen vanaf het begin, grotendeels omdat ze niet beschikken over de nodige deskundigheid of investeringen ervaring om succesvol te zijn. Beleggers net beginnen zou er goed te beruiken voor de diensten van een traditionele effectenmakelaar of deelnemen aan een online cursus beleggen in aandelen.

Overwegingen

De kosten van de investeringen zijn een belangrijke overweging bij het kiezen van een online broker. Deze verschillen volgens waarnaar online Makelaarskantoor wordt gebruikt, variƫrend van 7 dollar tot 10 dollar per transactie gemiddeld met sommige laadkabels zo weinig als $1.99. Andere factoren te overwegen zijn de snelheid van de verwerking van transacties en het niveau en de beschikbaarheid van advies- en customer serviceondersteuning.

Waarschuwing

Omdat handel voorraden online zo gemakkelijk beschikbaar is, kan dit invloed hebben van investeerder psychologie als gokken. Verrichten van transacties online kan duren slechts seconden, dus de verleiding voortgezet ondanks het verliezen van geld kan optreden. Weten van iemands financiƫle situatie is het noodzakelijk voordat u begint, en de voorzichtige investeerder zal strikte beperkingen op hoeveel geld kan in gevaar worden gebracht.