Over het opslaan van Yahoo! Mail naar privé Mail

Met de juiste virusbescherming, veiligheid en anti-hacking software wordt bijna elke e-mailclient verwant aan een vesting; Er zijn echter geen veiligheidsgaranties. Als u zich zorgen maakt over de privacy van verzonden naar de inbox van uw Yahoo! mail, kunt u deze overbrengen naar een andere, meer beveiligde privé e-mailadres. Opslaan van berichten van de Yahoo! aan privé mail heeft de vorm van doorsturen, zodat u moeten zult opruimen taken nadat, geen sporen van de e-mail is verwijderd van het Yahoo!-e-mailclient. Een andere optie is om functies die automatisch opslaan van uw e-mailberichten naar het privé e-mailadres, maken van uw eigen archiefsysteem.

Instructies

Enkele berichten

1

Yahoo! Mail openen en, waar nodig, log in met uw e-mailnaam en wachtwoord.

2

Klik op de knop "Controleer E-mail" of de "Inbox" link naar uw berichten bekijken. Klik op een bericht om het te openen.

3

Klik op de "Forward" knop. Het privé e-mailadres invoeren in het veld "Aan" of klik op de link "To" en het e-mailadres toevoegen uit de map Contactpersonen.

4

Klik op de knop "Verzenden". Open de privé e-mail client en archiveren van e-mail, toevoegen aan een map opgeslagen. U hebt nu uw Yahoo! Mail opgeslagen aan uw privé-e-mailaccount.

5

Klik op het Yahoo! Mail "Inbox" opnieuw koppelen. Vink het selectievakje aan de linkerkant van het e-mailbericht. Klik op de knop "Verwijderen" als u wilt verwijderen van de e-mail van de "Inbox".

6

Klik op de "Lege" link rechts van de "Prullenbak"-link de e-mail om volledig te verwijderen van Yahoo!.

Bulk doorsturen

7

Meld u aan bij uw Yahoo! Mail-pagina. Klik op het "Opties" drop-down menu aan de rechterkant van het scherm. Klik op 'Meer opties'. Klik op de "POP & Forwarding" link aan de linkerkant van het scherm, onder de knop "Terug naar E-mail".

8

Klik op het keuzerondje "Vooruit uw Yahoo! Mail"; Dit kan al standaard worden geselecteerd. Merk op dat als u een andere client gebruiken om naar Yahoo, op mei uiterlijk vertoon hier, zoals "Het doorsturen van uw att.net Mail" bijvoorbeeld.

9

Typ uw privé e-mailadres in het tekstvak "E-mail doorsturen naar het volgende adres". Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' aan de bovenkant van het scherm.

10

Bekijk het pop-upvenster van de "E-mailadres verifiëren" (u moet pop-ups ingeschakeld op uw systeem). Klik op de hyperlink "Code verzenden".

11

Meld u aan bij uw privé e-mailrekening, of op het Internet of via een e-mailprogramma op je bureaublad. Open het bericht van Yahoo! en Markeer en kopieer de bevestigingscode. Klik op terug naar de "E-mailadres verifiëren" venster op Yahoo! Mail en type in de code of met de rechtermuisknop op en plak deze in. Klik op de knop 'Gereed'. E-mailberichten zullen worden opgeslagen via doorsturen naar uw privé adres.