Over foto Morphing

Snel begrijpen het concept van foto morphing door het visualiseren van hoe mensen magische wijze transformeren in andere-wezens in films. Dezelfde principes zijn achter de foto morphing. Een foto morph is het resultaat van de vermenging van twee beelden in een.

Foto Morphing oorsprong

Foto morphing haalt inspiratie uit een animatieproces. In een animatie is morphing het resultaat van overvloeimodus beelden samen door het creëren van een sequentie toestanden die daar tussenin.

Definiëren Morphing

Een object ondergaat een metamorfose wanneer het verandert van vorm, vorm, kleur of uiterlijk. Bijvoorbeeld morph rupsen"" naar vlinders. Mengen van de beelden van een rups en vlinder samen maken een nieuw schepsel zou een voorbeeld van foto morphing, indien goed gedaan.

Foto Morphing beperkingen

Creëren van een sterke foto morph van een rups en een vlinder kan worden uitdagende. Een verbazingwekkende foto morph vereist gemeenschappelijke kenmerken met succes te mengen. Foto morphing wellicht niet ideaal voor onderwerp ontbreekt een paar belangrijke overeenkomsten.

Morphs foto maken

Sinds overtuigend fotovoorzieningen morphs mix landmark van twee of meer afbeeldingen in één afbeelding, kunt u hen met gespecialiseerde software. Ook kun je foto morphs handmatig, met de hulp van software voor fotobewerking.

Handmatige foto Morphing

In het ideale geval vereist handmatige foto morphing gelaagdheid twee verschillende beelden in een fotobewerkingsprogramma. De software moet kunnen mengen, isoleren, zich het uitrekken en vervormen gebieden binnen de foto's die u wilt morph.