Outlook: "uw Server of een Mailbox kon niet worden opgelost"

Microsoft Outlook is een e-mailclient die is een integraal software-onderdeel van de Microsoft Office-suite van professionele software-applicaties. U krijgt fouten in Microsoft Outlook wanneer u probeert te verzenden of ontvangen van e-mails, is dit waarschijnlijk omdat de e-mailservers van waaruit u probeert om e-mails te ontvangen tijdelijk zijn niet functioneel, ook bekend als "down." Dit kan zijn omdat de e-mailserver tijdelijk onderhoud lokaal ondergaat. Unidirectioneel om te controleren of een e-mailserver responsieve is het gebruik van de "Ping" command line applicatie in een Microsoft Windows-opdrachtprompt.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop, klik op "Control Panel", typt u 'Mail' in het veld tekst zoeken en vervolgens klikt u op de 'Mail (32-bits)' aan de bovenkant van de zoekactie resultaten lijst. Dit wordt een dialoogvenster geopend. Klik op de knop "E-mailaccounts", selecteer "Weergave of bestaande e-mailaccounts wijzigen" en klik op de knop "Volgende". Tweevoudig tikken voort uw e-mailaccount en Bekijk de gegevens aanwezig zijn in de "Server voor inkomende e-mail (POP3)" en "Server voor uitgaande e-mail (SMTP)" tekstvelden. Bijvoorbeeld, als de gegevens pop.voorbeeld.com en «««SMTP.voorbeeld.com, respectievelijk, u bent geïnteresseerd in het aspect van "voorbeeld.nl", waarin de pop en smtp e-mailserver de domeinnaam van het. Deze informatie is van belang voor stap 3.

2

Klik op de Windows "Start" knop, typt u "Troepenleiding Prompt" in het veld tekst zoeken. Tikken voort "Troepenleiding Prompt," die het eerste item in de zoekresultaten worden zal. Dit opent een opdrachtprompt van Microsoft Windows.

3

Typ de volgende opdracht: "ping voorbeeld.nl" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter" op uw toetsenbord. Deze opdracht zal testen of de e-mailserver werkt. Als u een bericht van "Request timed out" ontvangt, betekent dit dat de server is momenteel down, dat is de reden waarom u zich niet kunt verzenden of ontvangen van e-mails in Microsoft Outlook.

4

Wachten op de e-mailserver te reageren. Het proces voor lokale e-mail serveronderhoud te voltooien meestal duurt ongeveer 24 uur, afhankelijk van het probleem in kwestie. Herhaal stap 3 om te controleren of de e-mailserver responsief is, en wanneer het weer reageert, probeert te verzenden en ontvangen van e-mail in Microsoft Outlook.

Tips & waarschuwingen

  • Ook controleren of uw internetverbinding functionele. Als u niet met het Internet verbonden bent, zult u kunnen verzenden en ontvangen van e-mails in Microsoft Outlook.
  • De opdracht in stap 3 (voorbeeld.nl) wijzigt de naam van de echte e-mailservers.