Outlook 2007 kan geen 3 MB Mails verzenden

Microsoft Outlook is de software van de e-mail opgenomen in Microsoft Windows-installaties. Gebruikers kunnen uitvoeren in de problemen met Outlook 2007, wanneer het proberen om grote dossiers te verzenden. Deze problemen treden vaak uit de lucht nadat Outlook 2007 al een lange tijd loopt. In deze gevallen is het probleem vaak het gevolg van een onjuiste beveiligingsinstelling van een soort of een andere. Deze problemen kunnen worden opgelost door een lege gebruikersprofiel voor grote e-mails te maken. Het oude profiel met aangepaste instellingen voor kleinere e-mails behouden.

Instructies

1

Start het Configuratiescherm van Windows. Klik op "Start", vervolgens "Control Panel".

2

Dubbel klik op 'E-mail'. In sommige gevallen zal een muisklik het afdruk-dialoogvenster openen.

3

Voeg een e-mailprofiel. Klik op 'Toon profielen' en vervolgens 'Generaal'. Er zijn opties voor welk profiel moet worden gebruikt bij het starten van Outlook. Selecteer "Vragen om een profiel moet worden gebruikt." Klik op 'Toevoegen'.

4

Configureer het nieuwe profiel. Geef het profiel een naam en volg de aanwijzingen van de wizard het profiel met standaardinstellingen instellen.

5

Start Outlook met het nieuwe profiel. Klik op "Start" en vervolgens "Outlook." Selecteer het nieuwe profiel.

6

Verzenden van grote e-mails. De e-mail die eerder gaf het probleem. Als er problemen ontstaan, bel uw Internet-Provider.