Outlook 2007 configureren voor Exchange Server 5

Outlook 2007 configureren voor Exchange Server 5


Outlook 2007 is een e-mailclient opgenomen in de Microsoft Office-suite van toepassingen. Exchange Server 5 is een oudere e-mailserver nog steeds gebruikt door sommige websites en bedrijfsnetwerken. Voordat u uw e-mail van de Exchange-server ophalen kunt, moet u Microsoft Outlook 2007 in te loggen en toegang tot uw postvak in instellen. Deze instellingen worden geconfigureerd in het Configuratiescherm van de "Inbox" console.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm". In het venster dat wordt geopend, dubbelklikt u op de "Inbox"-pictogram om te openen van uw e-mailaccountinstellingen. Klik op de knop 'Toevoegen' om een nieuwe account schepping wizard om u te begeleiden door het proces te starten.

2

Voer de naam van een profiel voor het nieuwe account. Klik op de knop "Ok". In het volgende venster, vinkt u het selectievakje aan bij "Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren" en druk op de knop "Volgende". Selecteer 'Microsoft Exchange' in de lijst met servertypen en druk op de knop "Volgende".

3

Voer de naam van uw Exchange-server in het eerste tekstvak. Deze naam is verstrekt door de netwerkbeheerder of webhost provider. Voer uw gebruikersnaam in het tweede tekstvak. Deze naam is meestal dezelfde gebruikersnaam kunt u inloggen op het netwerk. Klik op de knop "Volgende".

4

Klik op "Finish" bij het definitieve samenvatting raam. De nieuwe Outlook 2007-instellingen worden geconfigureerd voor de Exchange-server. Open Microsoft Outlook 2007 om de nieuwe accountinstellingen te bevestigen. Geen nieuwe e-mail op de Exchange-server Outlook automatisch opgehaald wanneer u de toepassing opent.