Outlook 2007-agenda synchroniseren met andere Computers

Er zijn vele voordelen aan uw Microsoft Outlook 2007-agenda synchroniseren met andere computers. U kunt de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken die zijn ingevoerd in uw Outlook-agenda van uw laptop, computer thuis en de werkcomputer, zelfs als Outlook 2007 alleen op een van deze computers is gedownload. Microsoft Office Online suggereert een eenvoudig proces voor Outlook synchroniseren tussen meerdere computers.

Instructies

1

Bezoek de Microsoft Office Online website en zoek "Easy2Sync voor Outlook." Hier vindt u de informatie die nodig is om de nodige programma te downloaden. U kunt ook lezen over het programma om ervoor te zorgen dat u wilt downloaden naar uw computer.

2

Klik op "Meer informatie over Easy2Sync voor Outlook." Deze link brengt u rechtstreeks naar de pagina waar u kunt downloaden van Easy2Sync voor Outlook.

3

Schuif naar de onderkant van het scherm en klik op "Download de Freeware editie nu" of "Koop de Business Edition nu." De business edition is meestal beter voor eigenaren van kleine bedrijven die gebruik maken van hun Outlook 2007-agenda's om alle zaken bij te houden. De free edition moet boete voor de casual gebruiker.

4

Klik "Run" wanneer daarom wordt gevraagd door het venster "Bestand downloaden". Hiermee start u het bestand te downloaden. Zodra het programma is gedownload naar uw computer, zult u kunnen kiezen welke computers u wilt synchroniseren.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u geen problemen met deze stappen, neem contact op met Microsoft Support om te helpen bij het beantwoorden vragen hebt.