Oracle HRMS R12 functies

Oracle HRMS R12 is de 12e release van Oracle's Human Resources Management System-software, bestemd voor het automatiseren van activiteiten van de menselijke hulpbronnen. Deze release bevat verschillende nieuwe functies, waaronder een bijgewerkte gebruikersinterface, controlling, accounting en productiviteit functies. Upgraden naar R12 wordt ook uitgebreid onderhoud en ondersteuning van Oracle. HRMS is onderdeel van de Oracle E-Business Suite van softwaretoepassingen voor bedrijven.

Functies van de gebruikersinterface

Oracle HRMS R12 beschikt over een bijgewerkte gebruikersinterface, met inbegrip van gestandaardiseerde lettertypen, kleuren, aanpasbare skins, processtroom en navigatie over alle productfamilies. Kandidaat-registratie is opgewaardeerd in iRecruitment, de look en feel van afwezigheid beheer is veranderd, salarisadministratie is meer interactief en competentie profiel volledig is vernieuwd.

Functies beheren

De nieuwe functie van de globale implementatie bepaalt werknemer overdrachten, zowel tijdelijke als permanente, aan verschillende businessgroepen. Werkplek Performance Management is een nieuwe controle functie die werknemer doelstellingen en beoordeling processen ingesteld en worden deze functies gecombineerd tot een beheersbaar plan dat na verloop van tijd kan worden gevolgd. Deze software ondersteunt meerdere taxaties gedurende een bepaalde periode.

Boekhoudkundige functies

Oracle HRMS R12 functies nieuw accounting opties, waaronder de mogelijkheid om te verwijderen, leemten, zie veranderingen einddatum en track salaris in de salarisadministratie. Salarisgeschiedenis van ontslagen werknemers is ook zichtbaar. Met de compensatie Workbench zijn salarissen ook in verschillende valuta's, compensatie types en bedrijfsgroepen beheersbaar. Sub Ledger Accounting lost ook conflicten tussen verschillende boekhoudkundige verplichtingen.

Productiviteitsfuncties

Deze software bevat ook nieuwe to-do lijst en Controlelijst functies, bestemd voor acties zoals het maken van gebruikers, afdrukken van contracten en opnieuw toewijzen van middelen voor werknemer verhuur, overdracht en afvuren. Deze release is over het algemeen bedoeld om administratieve kosten te verlagen en ter ondersteuning van de beste praktijken in personeelsbeheer als een onderdeel van Oracle's grotere E-Business Suite.