Opties van het Excel 2007 VBA

Opties van het Excel 2007 VBA


Microsoft Excel is een spreadsheet-software die u gebruiken kunt voor het beheren van grote hoeveelheden gegevens voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Elk exemplaar van Excel wordt geleverd met Visual Basic for Applications (VBA), een programmeertaal die toegankelijk is via de Visual Basic Editor (VBE). U kunt de manier waarop de editor worden weergegeven en gecontroleerd of uw programmacode via het venster "Opties".

Redacteur

Wanneer u code bewerkt, kunt u Excel uw om code te controleren terwijl u typt. Dit kan worden bereikt door de "Code-instellingen" sectie van het tabblad "Editor". Een aantal selectievakjes geven u de mogelijkheid om te selecteren of door de VN select "Auto syntaxis controleren," die controleert de syntaxis van uw code voor geldigheid. U kunt ook kiezen om informatie op het scherm als u fouten opspoort: de optie "Auto gegevens Tips" bevat de huidige waarde van een variabele als u de cursor op de waarde in het codevenster.

Editor-indeling

"Excel Options" geeft u de mogelijkheid om te kiezen hoe u wilt dat uw VBA-code scherm te verschijnen. Gebruik het tabblad "Editor opmaak" om te kiezen van de kleuren en lettertypen voor opmerkingen, onderbrekingspunten en syntaxisfouten. Bijvoorbeeld, kan het zinvol zijn om uw syntaxisfouten te onderscheiden door te wijzen op hen in het rood. U kunt ook kleuren voor de voorgrond en de achtergrond van het venster "Editor Format".

Algemene opties

Het tabblad "Algemene opties" kunt u kiezen of u uw VBA-raster weergeven wilt, als u wilt worden aangemeld vóór staat verlies en desgewenst einden op onafgehandelde of alle fouten. Dit tabblad is ook de plek waar u kiezen kunt om te compileren op vraag of compileren op de achtergrond.

Docking

Het tabblad "Docking" geeft u de mogelijkheid om te veranderen de manier waarop die de VBE wordt weergegeven. U kunt de "direct", dok "Locals" en "Watch" windows vanaf dit tabblad.