Opstarten volgorde voor Windows Vista wijzigen

De start-up order of boot als volgorde wilt wijzigen op een computer, moet u kat-achtige reflexen van meer dan een graad in computer engineering. Wanneer u een computer opstart, een logo-scherm verschijnt en verdwijnt als een flikkering in het donker, en je hebt geen controle over de lengte van het scherm er blijft tijd. Dit scherm vormt de sleutel van de computer opstarten om. Wees er snel bij en druk op die de knop rechts en u krijgen kunt zonder een probleem, maar als je laat, moet u het afsluiten van de computer en probeer het opnieuw.

Instructies

1

Sluit de computer vervolgens opnieuw opstart. Worden zeer attente op dit punt, want u te op een specifieke prompt wachten zit te krijgen in het systeem-BIOS.

2

Druk op de specifieke sleutel die overeenkomt met het systeem-BIOS bij het logo van de computerfabrikant van uw wordt weergegeven. De sleutel is normaal gesproken een van de sleutels van de "F" (meestal F1, F2 of F8). De prompt ziet er ongeveer als volgt: "F [wat] / System BIOS" met het "wat" gelijk is aan het aantal van de "F"-toets. Wanneer u op de desbetreffende toets drukt, zal het systeem-BIOS-scherm verschijnen en zoeken naar stations van de boot.

3

Druk op de specifieke sleutel gegeven aan de onderkant van het scherm in te voeren van het systeem-BIOS.

4

Ga naar het tabblad 'Opstarten' met behulp van de pijltoetsen op het toetsenbord, dan de opstartapparaten zijn op uw computer worden weergegeven.

5

De volgorde van de apparaten schakelen door op de toetsen gegeven voor een dergelijke opdracht aan de onderkant van het scherm.

6

Sla de wijzigingen en verlaat het systeem-BIOS. De computer wordt opgestart vanaf het apparaat dat u hebt geselecteerd als het eerste opstartapparaat.