Opnieuw problemen met een Bluetooth-Dongle van Microsoft voor Windows 7

Voor Microsoft Bluetooth-dongles toestaan draagbare apparaten verbinden met uw Windows 7 computer over korte afstanden. Als uw computer is niet correct geconfigureerd, of als uw Bluetooth-dongle is slecht, is het mogelijk om problemen met de Bluetooth-verbinding wanneer u uw computer opnieuw opstart.

Typen

Voor uw Bluetooth-apparaten te laten functioneren op de computer opnieuw opstarten, moet uw computer zijn geconfigureerd herkennen van Bluetooth-apparaten bij het opnieuw opstarten. Andere problemen zou kunnen zijn dat de Bluetooth dongle gebroken is of de dongle-stuurprogramma's op uw computer verouderd zijn. Bovendien kon iets anders op uw computer worden bemoeien met de Bluetooth-dongle.

Configuratie

Controleer voordat u andere oplossingen, als uw computer is geconfigureerd. In het menu Start, klik op Configuratiescherm, klik op Bluetooth. Klik op Bluetooth-instellingen wijzigen, en klik op de opties tab. Zorg ervoor dat de selectievakjes naast zowel lees 'Bluetooth-apparaten te vinden van deze computer toestaan' en "Bluetooth-apparaten mogen verbinding met deze computer toestaan" zijn ingeschakeld.

Overwegingen

Als uw computer is geconfigureerd, kunt u de apparaten probleemoplosser voor Hardware en uitvoeren. In het Configuratiescherm, klikt u op problemen oplossen. Klik op Hardware en geluiden en vervolgens een apparaat configureren. Selecteer uw Microsoft Bluetooth-Dongle uit de lijst en volg de aanwijzingen op het scherm instructies. Dit zal controleren of het apparaat gebroken is en als uw stuurprogramma's up-to-date zijn. Als dat uw problemen niet oplost, kunt u de computer starten in de modus schoon opstarten om te zien of een ander programma is interfereren met uw Bluetooth. Stormloop Msconfig en selecteer selectief opstarten. Kies welke programma's te starten wanneer de computer opnieuw wordt opgestart. Klik op OK. Start de computer opnieuw en kijk of uw Bluetooth-dongle werkt. Dit is een proces van vallen en opstaan en maak nemen verschillende pogingen ondernomen om het probleem te vinden.