Opnieuw installeren van een kleur geworteld Nook

Het besturingssysteem opslaan geworteld Nook kleuren meestal op de Nook microSD-kaart, zodat u kunt de microSD-kaart opmaken en de gewortelde besturingssysteem opnieuw moet installeren als u een probleem of een fout met Android op de Nook. Het installatieproces kunt u grote problemen die u met het besturingssysteem, zoals beschadiging van gegevens als gevolg van een mislukte of onderbroken root ondervindt.

Instructies

1

Verwijder de Nook kleur microSD-kaart. Plaats de kaart in een kaartlezer op uw computer is aangesloten. Klik op Start. Klik op Computer.

2

Dubbelklik op de SD-kaart in het venster schijf. Alle gegevens die u niet verliezen, wilt zoals u zult moeten Formatteer de SD-kaart elders opslaan. Ga terug naar het hoofdvenster van de Computer en met de rechtermuisknop op de SD-kaart. Klik op indeling. Klik op FAT32 in opties voor het bestandssysteem en klik op Start.

3

Download de bootable Clockwork image van het XDA-Developers forum. Open WinImage. Als u geen WinImage hebt, kunt u een andere SD afbeelding schrijven van software zoals Win32 schijf Imager of de universele USB-Installer. Selecteer de afbeelding Clockwork als de bron van het beeld. Stel uw SD-kaart als het doelstation en klik op "Write".

4

Download het installatiepakket handleiding-Nooter van het XDA-Developer Forum of Nooter de Googlecode.com pagina. Kopieer en plak dit ZIP-bestand in de hoofdmap van de SD-kaart.

5

De Nook kleur afsluiten en ervoor te zorgen dat het niet op de computer is aangesloten. Plaats de microSD-kaart in de Nook. Uw Nook verbinden met de computer te dwingen aan schoen opwaarts.

6

Navigeren de opties op het scherm met uw knoppen "Volume omhoog" en "Volume Down". Ga naar Install zip van SDcard en druk op "N." Selecteer Kies zip van SDcard en druk op "N." Selecteer de handleiding-Nooter ZIP-bestand uit de selectie op uw scherm en druk op "N."

7

Kies Ja om te bevestigen de handleiding-Nooter proces. Het inrichten proces kan even duren om te voltooien, maar zodra het wordt gedaan hebt u uw root toegang opnieuw geïnstalleerd op de Nook.

Tips & waarschuwingen

  • Barnes and Noble kan geen betrekking op de service onder de garantie op een geworteld Nook kleur.
  • U moet overeenkomen met de versie van de handleiding-Nooter met uw huidige Nook kleur systeemupdate. Systeemupdate 1.3 vereist bijvoorbeeld ManualNooter-4-5-18.zip correct uit te voeren. U moet ook de recentste beschikbare versie van ClockworkMod gebruiken om te voorkomen dat eventuele compatibiliteitsproblemen of bugs.