Oplossen van problemen met Internet Explorer-scriptfouten

Foutopsporing in scripts uitschakelen

Terwijl foutopsporing in scripts uit te schakelen schijnen kan verwant aan nemen uit de bol. Wanneer het selectievakje motor licht komen in uw auto, deze kleine scriptfouten zijn vaak alleen het gevolg van slechte website codering en het uitschakelen om het even wat van belang zal beïnvloeden. Echter, als u scriptfouten krijgt overal naartoe, het probleem is niet met een select twee of drie sites en foutopsporing in scripts uit te schakelen moet niet gebeuren.
Als het enige teken van een probleem het foutbericht is en websites werken, kunt u de fout waarschijnlijk negeren. Ook, als het probleem alleen op één of twee webpagina's gebeurt, het is mogelijk een probleem met deze pagina's. Als u besluit om de fouten negeren, kunt u foutopsporing in scripts uitschakelen. Als het probleem niet vaak voorkomt, kunt u uitschakelen de foutopsporing in scripts via het menu Extra, onder Internet-opties. Klik op het tabblad "Geavanceerd" en vink het vakje naast "uitschakelen foutopsporing in scripts."

Test met een andere Browser en Computer

Om te bepalen of het probleem met de webpagina of met uw bijzondere exemplaar van Internet Explorer is, proberen toegang tot de website op een andere computer. Doe het eerst met Internet Explorer en vervolgens met een andere browser, als je kunt. Indien de problemen voortduren, hebt je niets te vrezen; het probleem is met de website zelf. Als de problemen niet op de andere computer aanwezig zijn, moeten de schuld leugens op uw computer en verdere probleemoplossing worden gedaan.

Selectievakje actief uitvoeren van scripts en Java

Op de hedendaagse websites, actief uitvoeren van scripts, java en ActiveX-spelen alle een belangrijke rol in het brengen van informatie op uw computer. Zorg ervoor dat deze besturingselementen zijn niet wordt geblokkeerd door Internet Explorer, aangezien dit leiden scriptfouten tot kan. Ga via het menu Extra om toegang tot Internet-opties en klik op de tab 'Beveiliging' Klik op "Standaardniveau" Internet Explorer teruggezet naar de oorspronkelijke instellingen.

Tijdelijke internetbestanden verwijderen

Wanneer kamer uit in de map Tijdelijke Internet-bestanden loopt, kan het script fouten veroorzaken. Als u wilt verwijderen van de inhoud van deze map, ga naar het menu Extra en klik op "Internetopties." Van daar, ga naar het tabblad "Algemeen" en klik op "Settings". Bestanden verwijderen en cookies, en geschiedenis wissen en het probleem moeten worden opgelost.