Oplossen van problemen met externe DVD-branders

Oplossen van problemen met externe DVD-branders


Een externe DVD-brander wordt vaak sneller en meer functie beladen dan degene die wordt geleverd met de computer. Maar er zijn enkele bekende problemen die dat het werken voorkomen kunnen, ongeacht of de computer in gebruik een Mac of PC is.

Betekenis

Een externe DVD-brander is gemakkelijker te handhaven, te vervangen of te repareren, in vergelijking met de in de computer ingebouwd. Dit kan voorkomen dat de computer na te gaan voor een reparatie en niet beschikbaar. Het staat ook voor de nieuwere functies die kunnen worden gebruikt die niet beschikbaar zijn mogelijk wanneer de DVD-brander in de computer is gemaakt.

U probeert te branden veroorzaakt foutbericht

Goedkope lege schijven zijn de meest voorkomende reden voor mislukking "branden". Gebruik een naam-merk-schijf, zelfs als het kost een paar centen meer, als dit zal waarschijnlijker het verzekeren van een consistente en succesvolle "branden."

Controleer de instellingen van de Computer

Computers vereisen soms specifieke instellingen om een externe DVD-brander om te werken. Raadpleeg de handleiding van zowel de externe DVD-brander en de computer om te zien als er geen details worden gegeven.

Computer niet herkent DVD brander

Controleer de fysieke verbindingen tussen de DVD-brander en de computer, en dit omvat het controleren dat het netsnoer ook beide juist aangesloten om de macht is en dat de DVD-brander is ingeschakeld. Start de computer opnieuw en zien of het de enternal DVD-brander wordt herkend.

Computetr weigert te erkennen van de DVD-brander

Controleer handleiding de DVD-brander om ervoor te zorgen dat de verbinding tussen de brander en de computer wordt gebruikt van het juiste type is. Onderzoeken van de aansluitingen op de aansluitkabel voor schade. Negeren en een nieuwe kabel te krijgen als het defect lijkt.

DVD-brander werkt niet goed

Controleer of dat de DVD-brander is bijgewerkt naar de meest recente firmware door gaan naar de website van de fabrikant en door steun te controleren. Zie als een bepaalde "burning"-software wordt aanbevolen voor gebruik, of software is uitdrukkelijk vermeld als zijnde niet verenigbaar. Dienovereenkomstig handelen.

Waarschuwing

Wees voorzichtig met het brengen van een schijf in een cd-lade van een DVD-brander die het Dienblad werpt. Het mechanisme van de lade complex is, en teveel druk zetten kan daardoor breken.