Oplossen van problemen met een HP-Printer 840C

De HP 840C is een vervaardigd door Hewlett Packard deskjet-printer. In tegenstelling tot jet-laserprinters toner gebruiken om beelden te creëren, de HP 840C gebruikt standaard zwart-wit en kleur inktcartridges. Als u problemen met uw HP 840C ondervindt, het is waarschijnlijk te wijten aan enkele terugkerende problemen waarvan bekend is dat het gebeuren met computer printers van dit type die draait op het Windows-besturingssysteem.

Instructies

1

Als de kleuren op de documenten die het afdrukken van uw HP deskjet-printer wordt onjuist zijn, is dit een eerste aanwijzing dat u inkt bijna op zijn. Ga naar de winkel en koop vervangende cartridges, specifiek ontworpen om te passen de 840c, en hen op de printer installeert. Start de printer om te accepteren van de nieuwe inkt en probeer opnieuw af te drukken document.

2

Klik op "Start" en kies "Printers en faxapparaten" of "Printers". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor uw HP deskjet-printer en klik op 'Eigenschappen'. Controleer de instellingen en ervoor te zorgen dat alles correct is gebaseerd op het document dat u probeert af te drukken. Zorg ervoor dat zowel het papierformaat en de afdrukstand zijn juist, als goed als iets anders dat betrekking heeft op het specifieke probleem dat u ondervindt.

3

Zet uw HP deskjet-printer driver CD-ROM in de computer. Wanneer de installatiewizard van HP deskjet printer stuurprogramma wordt gestart, klikt u op "Volgende" om het stuurprogramma opnieuw te installeren. Start de computer opnieuw en probeer opnieuw af te drukken document. Een defecte stuurprogramma kan leiden tot afbeelding problemen met een HP deskjet-printer, zodat opnieuw installerend het moet het oplossen van eventuele problemen die u hebt ervaren.

4

Schoon uw HP 840C. Dit betekent niet dat je moet uitstappen van een doek en schoonmaak oplossing en de taak zelf uitvoeren. De HP 840C bevat een geautomatiseerde hulpprogramma voor het reinigen die zal de taak voor u uitvoeren. Klik op "Start", selecteer "Alle programma's" en open de werkset HP met het pictogram. Klik op "Printer Services" en selecteer "Clean inktcartridges." Een nieuw venster wordt geopend. Klik op "Volgende" en de HP 840C zal automatisch het uitvoeren routineonderhoud op zichzelf, schoonmaken van de hoofden van de inktcartridges in de eenheid. U kunt het uitvoeren van deze stappen zo vaak als nodig totdat het probleem dat u ondervindt is gecorrigeerd.